jeansjacka

När jag kom till mamma igår låg min älskade jeansjacka på sängen som jag beställt från ellos.
Har nämligen alltid velat ha en jeansjacka men inte hittat någon som jag velat ha, men nu hittade jag en fin i elloskatalogen.







Love it!!

Ensamma hemma= tjejkväll ;)

Hejsan!
Är idag rätt så trött efter en lång natt med roliga kompisar. När Moa och Linda hade komit började vi med att laga tacos och efter det spelade vi det roliga spelet Gäster med Gester, det är ett charader spel som är perfekt när man är många.
Efter det satte vi igång chokladfontänen och kollade på en rysare.
Vi var uppe till halv 5-5. Vi hade nämligen bestämt att den som somnade före klockan 4 får man göra ett bus på. Men tyvärr var det inte någon som somnade hehe.

Här är lite bilder på den populära chokladfontänen, det ran iallafall bättre denna gången än det gjorde förra gången;)
Här hade vi ju även hunnit äta lite av den så det ser lite droppigt ut ;)



Lite godis måste man ju ha ;)



Moa & Fanny kollar på rysare i mörkret;)



Hade jättemysigt !!

Förberedelser

Idag har hela familjen åkt till tidaholm för att kolla på fotboll, så jag, Freija och Fanny är hemma ensama hela dagen och natten och då ska vi ha en liten tjejkväll här med några kompisar som kommer mellan 6 -7 tiden. Därför har jag och Feija tagit moppen i det fina vädret och laddat upp med en massa godis, dricka och frukt till chokladfontänen.
Det ska bli såå kul.

Mer bilder från kvällen får ni nog imorgon;)



Vi hade iallafall tur med vägret ;)



Nu ska vi ta moppen till stadsteatern för att kolla när Fanny agerar på scen haha!!!
Ha det bra!

Plugga Plugga

Hejsan!
Har precis varit och lagat lite mat med pappa, det blev pasta och köttfärsås.
Innan det har jag spenderat tiden åt att plugga historia har tre prov att se "fram emot" ;P. Vet inte hur jag ska få ihop det men det ska väl lösa sig tillslut:) Eller det MÅSTE lösa sig.





Ska nu fortsätta att plugga och även planera till tjejkvällen på lördag !!!


Lucky day

Ibland har man ju som ni alla vet otursdagar och jag hade min igår, Själva oturscirklen började när jag skulle laga mat till alla, när jag då skulle lägga alla hamburgare som var klara på ett fat så råkade jag sätta fatet på en spisplatta som fortfarande var varm, så helt plötsligt sprängdes fatet över hela köket.
Alla blev as rädda specielt jag ;) efter det så skar jag upp mitt finger på en glasbit så att det blödde jättemycket, kort efter det skar jag upp min fot på ännu en glasbit. Sen till råga på allt blev pommesfriterna brända förutom några i mitten. Och självklart skulle alla klaga på att det var för lite pommesfrites också men det kunde jag ju förutspått. hehe ;)



Detta smilet känner jag igen från dom pinsamma stunderna då man gör bort sig ;)

Onsdag

Hallu!
Idag tog jag moppen till skolan, hade inte tänkt att göra det först så gick upp kl 6 som vanligt och precis när jag var klar kom pappa och sa att jag kunde ta moppen för det skulle vara fint väder plus att det är lättare att ta moppen till dansen i eftermiddag. Så jag gick och la mig igen till kl 7 hehe.



Har precis gjort min redovisning som jag var nervös för, men det gick bra som tur var!

Kondition på topp ;)

Hejsan!
Har precis tagit ett varmt bad efter att jag och mamma gått till frufällan, eller jag sprang dit mednas mamma hade gått lite i förväg och sedan gick vi i raskt tempo tillbaka. Det var riktigt härligt att komma in efter en sådan motionsrunda man känner sig så bra efter all frisk luft och att röra på sig är alltid gött ;)



Ha inte för mycket ångest nu bara för att det är söndag det kommer en till helg ;)




Lekis

Hejsan!
Idag har jag mest åkt runt i bilen hela förmiddagen då vi har varit på kyrkogården, biblioteket och mormor. Sen när vi kom hem tog vi det lite lugnt men sen började jag känna mig lite rastlös så jag och Fanny gick till en lekplats i närheten och återupplevde gamla minnen från
när man var liten på en lekplats, hehe :)

Här är lite bilder från när vi var på lekplatsen och snörrade på den där snurran till man mådde illa ;)

















Hade riktigt kul ändå ;)
Ha en bra lördag och njut av helgen <3

Sallad

Idag har jag inte varit i skolan eftersom på morgonen skulle jag till ortopedläkaren medans min klass skulle åka till Göteborg så när jag var klar hos läkarn åkte jag hem och tog det lugnt till jag kl 2 då jag åkte för att hälsa på mormor på sjukhuset.
Sen åkte jag och mamma för att handla till en sallad som vi skulle göra, och den blev jättebra

Salladen blev så fin att jag var tvungen att ta kort ;)





Fina färger!
Ha en bra fredag!

Min CD

Igår när jag var på dansen fick jag äntligen min skiva, som jag väntat ;)
Lyssnade på den igår och man låter verkligen annorlunda än vad man tror på rösten. Men bådde mamma och Fanny tyckte att det lät bra och måste säga att jag blev nöjd med.





Det var verkligen en ny upplevelse att spela in en skiva, det var inte alls som att stå på scen och sjunga ;) Men det var kul.

Brandbilar

Hejsan!
Har precis varit en sväng i stan med Fanny efter en dag i skolan som man verkligen kan säga slutade annorlunda.
När det var ca 20 minuter kvar av lektionen började brandlarmet tjuta och alla tog sinna saker och gick lignt och fint ut ;) eftersom alla trodde det var en övning, men påväg ner till gården luktade det rök och alla började gå lite snabbare ner hehe.
När vi väl var nere stod det en massa brandbilar på framsidan och det vissade sig att det varit någon som varit och eldat inne på toaletten.





Märkte inte av att det bran förutom lukten så det var ju bra ;)
Men kom ihåg att alltid släcka efter er. ;)

New shoes

Har precis kollat på gamla serier som det var ett tag sedan man såg.
Idag har det varit en lugn dag i skolan har bara haft tre lektioner plus att den ena lektionen var i badhuset då vi skulle simma i 30 minuter.
Tänkte lägga ut detta inlägget igår men han inte det då, så får göra det nu ;) Och det handlar om ett par snygga skor som jag fick av min syster igår, hon hade köpt dom men sedan ångrat sig och gav dom till mig, och det säger man ju inte nej till, eller hur? ;)







I verkligheten är dom kolsvarta men blixten på kameran har gjort dom lite grå aktiga.
Men snygga är dom ;)

Live Love Laugh ;)

Hallu!
Har precis haft matte och är nu ännu tröttare i mitt huvud än jag var innan, men vem är inte det efter en mattelektion.
Idag är en långdag så när vi hade rast roade jag mig med att göra en ny bakgrundsbild till datorn och tycker att den blev rätt söt.

Här är den:



Den är enkel men väldigt söt ändå ;)

Alcatraz

Håller nu på att fixa lite te inför en väldigt bra serie som har börjat, jo "Alcatraz". Om ni inte har sett den så går den på 4:an kl 21.00 på måndagar.
Det handlar om fångarna som en gång var på fängelset Alcatraz. En dag är dom spårlöst försvunna och hittas i nutid i samma skick som dom var på 1900-talet. Den är iallafall jättebra så tycker att man ska kolla på den nu.






Måndag

Sitter nu och väntar på att sista lektonen sak börja, det är spanska så det ska nog gå rätt snabbt.
Eftersom att det var måndag idag så var det som vanligt hur svårt som helst att komma upp ur sängen fast att jag hade sovmorgon, men så är det när man har lov och vänder på dygnet.



Ska iallafall bli skönt att komma hem för den första agen är alltid lika jobbig ;)

Bak-filmkväll ;)

Hejsan!
Igår var ju jag som sagt med Linda,Emelie & Katarina och vi hade bestämt att vi skulle baka och det blev inte så lite heller, vi bakade först blåbärsmuffins som blev en aning misslyckade eftersom jag och Linda glömde av att man skulle hälla i bären senare inte direkt i skålen men aja dom gick att äta ;) Sedan bakade vi några chokladpåsk kakor som blev jätte goda och hur chokladiga som helst. Till sist bakade vi chokladbollar som vi sedan rullade i mörkchoklad. Allt blev mumsigt på sitt sätt hehe.
När vi sedan var klara gick vi till Emelie och kollade på film, efter filmen gick Linda och Katarina hem och jag och Emelie kollade på The Grudge som var hur äcklig som helst. Jag var så rädd och det var så halt och dimmigt ute att jag sov över hos Emelie istället för att åka hem med moppen kl halv 2 på natten, hehe.

Blåbärsmuffins :)


'

Påsk kakorna :)










Chokladbollarna :)




Våran fikalåda :)


Film mys :)


Hade lika roligt som vanligt med roliga människor :D




Dagen

Hej!
Vaknade idag kl 10.10 av en fruktansvärd nackvärk eftersom Freija har haft sin arm under min kudde typ hela natten haha.
Idag ska jag vara med Linda, Katarina & Emelie och vi ska ha en liten påskbakdag som vi kallar det. Ni får se hur det såg ut senare.



Ha en fortsatt bra dag.



Funny night

Haalu!
Ska snart åka och lämna filmen som jag och Freija lånade igår, den var väldigt bra. Idag vaknade jag och Freija iallafall vid halv 12 eftersom att vi somnade väldigt sent hehe. Det var jätte konstigt för vi var inte alls trötta på hela natten det var knappt att vi ville lägga oss men när det började ljusna så bestämmde vi oss för att vi var tvugna ;)
Vi hade fixat med chokladfontän som var väldigt mumsigt.
Vi dansade och sjöng hela natten haha.





:D

Händelserik kväll

Nu är onepiecen på efter en kall åktur med moppen. Jag och Freija hade tänkt att ha lite filmkväll så därför var vi och köpte choklad till chokladfontänen och även lite marshmallows att doppa, vi hyrde även en film som hette " Don`t be afraid of the dark. Hoppas den är bra.
När vi kom upp till lägenheten märkte vi att jag hade trampat i hundbajs och jag fick slita med att få av det med hjälp av pinnar och mossa, men det ska vara borta nu.


Full fart!

Fika

Hejsan!
Har precis varit och handlat och då bestämmde vi oss för att köpa med oss lite fika hem och det gjorde vi med, det blev chokladbollar och toffe kakor, Gött.
Ska snart även åka ner till fristads vårdcentral för att ta en spruta för livmoderhalscanser, fyy det är tur att man har med sig Freija som man kan ha som stöd fast man vet ju aldrig med henne och kanske springer ut ur rummet före mig ;)



Ha en bra torsdag.

:D

Hallu!
Har idag varit fullt upp på morgonen, gick upp halv 9 och åkte till tandläkarn, är där så ofta att man börjar känna personalen nu hehe, sedan åkte jag och mamma till mormor uppe på sjukhuset och satt och pratade en stund.
Har nu även fått reda på att jag ska jobba i 6 dagar i Göteborg på Partillecup, det är världens största handbollsturnering. Jag ska jobba 12 timmarspass och det ska bli såå kuul :)


Me and my sister!

Knalleland

Hejsan!
Idag bestämde jag och Fanny att vi skulle gå en stund i knallelnad och det gjorde vi också men innan det följde Freija med en timma då vi bestämmde oss för att köpa något kul till våran lägenhet. Efter en stund av långt sökande så hittade vi söta muggar som vi köpte, vi tänkte först köpa en matta till vårat tv-rum men vi tyckte det var för dyrt hehe, så det fick bli muggar ;)

De söta muggarna :)







När jag och Fanny sedan var på ett cafe så var Fanny i sitt klumpiga tillstånd och gjorde sönder soffan som hon satt på haha det var såå kul och vi skrattade ihjäl oss ;D





Ha en bra kväll!

Camping i köket

Har nu precis ätit frukost med Freija och Fanny, det blev väldigt sent inatt så därför sov vi rätt länge med. Vi började att kolla på Grave Encounters vid 12 tiden, det är en skräckfilm där det är några personer som ska spela in ett program i ett gammalt psykhem. Den var iallafall jättebra.

Här är lite bilder från igår kväll/natt då vi ställde ihop våra sängar i mitten av lägenheten och sov där :)











Mysigt värre :)

Påskafton

Har nu kommit till pappa för ännu en vecka och denna gång är det lov, gött. Har suttit med Freija och kollat på titanic klipp och lyssnat på My hart will go on, man kan säga att det blev många tårar, eftersom titanic är världens bästa film och att Leonardo dicaprio är såå sööt i den filmen ;) hehe.
Ska berätta att det även blev en händelserik påskafton igår. Först var vi hos Hannelore och åt lite påskmat, sedan vid 6 tiden var vi tvugna att åka in till akuten med mormor för hon hade fått svårt att andar och hennes ben var vattenfyllda och då visade det sig att hon hade fått hjärtsvik som hon haft innan. Så den kvällen spenderade vi i ett sjukhusrum till klockan var halv 10, då vi underhöll mormor så att hon inte skulle få vara ensam i det tråkiga rummet.
Har varit och hälsat på henne idag och hon mår lite bättre men det är hjärtat som inte riktigt vill vara på banan men det blir förhoppningsviss bättre snart.

Lite bilder från påskafton!











Hoppas alla haft en bra påsk hittills!

Glad påsk

Godmorgon!
Vaknade vid halv 8 som vanligt fattar inte varför jag vaknar så tidigt, men aja så kan det väl vara ibland.
Idag ska iallafall jag, mamma & Fanny till Hannelore och mormor och fira lite påsk. Det ska bli riktigt mysigt.
Vi ska kanske sova över hos mormor med men vi får se hur det blir.

Mitt påskägg som jag fick av mamma.







Ha en riktigt mysig påsk!


Forever alone

Hallu!!
Var en speciel speciel kväll på showakademien idag kan man säga. Jag kom ditt innan kl 6 eftersom vi börjar dansa då, men idag hade vi ingen danslärare för hon var och hjälpte till lite med BHC matchen så vi skulle dansa själva. Iallafall satt jag och väntade och när kl var 6 började jag att undra vart allla var, men ingen kom på ett tag och vad gör man när man är själv på showakademien, jo det ska jag vissa snart ;)
Iallafall så kom det fem stycken av tjejerna efter 20 minuter och vi började att dansa. Så det blev rätt bra ändå.

Detta gör jag när jag är forever alone på Showakademien!







Sprang även runt och letade efter veckans ko och hittade den i en blomma!! :D För alla som inte vet vad veckans ko är så är det en rolig grej mellan dansläraren och eleverna :P Då linn gömmer en liten ko varje vecka.



Kan säga att man får underhålla sig själv i sådana lägen och det tycker jag att jag lyckts bra med!
Sov gott!

LOOV

Har idag varit sista skoldagen innan det underbara påsklovet :) Gu vad jag har längtat.
Idag har det varit två prov ett svenska nationella och ett litet Logi prov, tror jag fixade det rätt bra. På svenska nationella fick jag iallafall betyg mellan A-B så är glad över det. Men nu har man iallafall allt sådant gjort så nu kan man bara ta det lugnt under lovet tills vidare.





Ha ett riktigt gött lov!!

Flipped out paradise hotel :)

Sitter nu och väntar på att spanskan ska börja, och under tiden har jag kollat lite på några videor som jag och Linda har gjort, Då kände jag att jag var tvungen att vissa en video som iallafall jag blir glad av att kolla på :)

Denna video var en tjuvtitt till våran del 2 video av "Flipped out paradise hotel" HAHA



xD

RSS 2.0