Omg jag längtar!!

Hejsan! 
 
Denna vecka har perungit iväg och det är änligen fredag, fast egentligen längtar jag såå till nästa vecka för då har jag tre skojjiga saker som kommer händatorsdag, fredag & lördag. 
 
Först ska jag färga mitt hår på torsdagen sedan på fredag ska jag äntligen TATUERA mig och sedan på lördag ska jag med min syrra till göteborg och pierca navlen ;D  i am soooo happy. 
 
Litet tips: 
Nästa hela vecka är det en tatuering och piercing studio i göteborg som firar 10 år, och detta firar de med att ta piercingar för endast 50 kr och tatuera för endast 300 kr, i mean WHAT!! så då ska vi passa på vet ni. 
 
 
Jag läger upp bilder nästa vecka på allt! Jippi. 
 

Balklänning

Har äntligen hittat min perfekta balklänning! Det är denna fast OBS! Jag ska inte ha den gula utan jag ska ha min i rött för man kan tydligen ändra färg i beställningen;) Nice va! 


Funderingar!

Hallå alla glada! 

Har vart väldigt dålig med uppdatering men har inte haft så mycket inspiration som innan och det är ju ett måste om man ska kunna göra något fullt ut, eller? 

I skolan nu håller jag och min kompis på med vårt kära gymnasie arbete som ska ara klart innan vi tar studenten, och jag känner mig helt lost i det asså! Vi vet vad vi ska göra men vi vet att det inte kommer bli bra eftersom vi inte fick göra det vi egentligen ville göra! Men aja får göra vårt bästa som man får göra med det mesta här i livet! Right!! 



RSS 2.0