Varberg

Hej!

Igår kom jag hem från fyra sköna och varma dagar i Varberg!
Jag, pappa & Fanny åkte ner med husvagnen! Från första minuten jag kom ner har jag mest legat och stekt i solen och badat i havet två gånger;)
Otroligt för att vara mig!

I alla fall så har jag fått lite färg nu som jag försöker hålla kvar så länge som möjligt! Man måste ju spara på det lilla man har;)

Här är lite bilder från dagarna i Varberg !


Baj baj Oz

Go kväll!

Idag var sista föreställningen av Oz, allt vi kämpat för och gått igenom är nu över! Det är liksom en väldigt blandad känsla!
Det känns otroligt sorgligt att detta nu är över o dessa Goa människor jag träffat, kommer jag nu inte träffa varje kväll!

Men det känns ändå skönt på nåt viss att man nu kan hitta på vad man vill på kvällarna!

Aja detta var absolut en fantastisk upplevelse som jag gärna tar del av nästa år med;)


Turen har vänt!

Hej!

Turen har vänt om man säger så, har nämligen råkat bryta min tå och ja det kanske inte låter så farligt, det tycker inte jag heller för sånt brukar hända mig! Men problemet är att jag inte har tid med det nu eftersom jag har jobb som man bara går i hela dagarna plus att jag har föreställning varje kväll med massa dans så hur f*n ska jag klara det när jag inte ens kan ha skor på mig och inte kan gå mer än runt huset! HAHAHA jaja jag får bita ihop och skrika efteråt istället!!


Sol + bilkörning

Haloj!

Idag har ju varit kanon väder om man säger så!
Så jag och min syrra har spenderat dagen i en solstol och jobbat på brännan;) har även övningskört mammas bil idag och det var hur kul som helst! Det är ju dags att börja komma ut på vägarna så jag kan få mitt körkort;)


RSS 2.0