Tisdag!

Halloj!
Fast att jag nu är frisk från allt så sitter fortfarande tröttheten i, och detta märktes idag när jag satt på lektionen och var sekunder från att somna på riktigt men som tur var vaknade jag när läraren satte nyckeln i dörren för att komma in, då flög jag upp haha;)

Imorgon blir det i alla fall ingen skola för mig eftersom jag ska upp till sjukhuset för efter koll av min rygg som jag opererade för typ två år sedan tror jag ;)

Ha en bra kväll!


Sjuk!

Hejsan!

Har inte varit så aktiv det senaste för har legat med 39,6 graders feber sen i lördags så det ända jag gör är att sova, kolla serier, dricka, sova!
Det är mitt liv just nu och kommer väl vara det några dagar framöver! Men aja ska inte klaga för mycket, det är ju inte så att man har detta varje månad;)

Sköt om er!


Ord!

Idag kände jag för lite fina och tänkvärda visdomsord! min favvo är den sista!
 

Mässa!

Haloj!

Idag var sista dagen på mässan och dessa två dagar har varit roliga men slitsamma!
Var ju faktiskt så att vi kom på andra plats i tävlingen om bästa tjänst så då fick vi 1500kr till företaget plus resa till Stockholm för fortsatt tävling! Spännande!

Ibland var det rätt lugnt så då passade vi på att skaffa lite I ❤ UF tatueringar, har typ fyra stycken nu haha;)


HTDB CREW

Gokväll!

Har idag jobbat tolv timmar på mässa på åhaga med klassen för att visa vårat vackra företag HTDB crew!

Var kul att få se alla olika företag och prata med folk! Idag var jag ute på golvet och jobbade som crew och imorgon ska jag stå i våran monter och greja! Ska bli kul att få testat på båda delarna;)

Sov gott!


mixat!

Hejsan!
 
Denna vecka har verkligen forsatt fram och imorgon är den efterlängtade fredagen äntligen här!
Idag har det varit sådär i skolan för har mått illa och haft ont i magen hela dagen, har ingen aning varför men klarade ändå att vara i skolan hela dagen utan att åka hem fast att det var riktigt nära att jag drog!
 
Här är i alla fall lite mixade bilder från veckan både i skolan m kompisar och hemma!
 
 
Ha det gött nu!

Mar. 04, 2013

Halloj!

Andrea och jag hade tråkigt idag i matsalen och lekte med Alexandras mobil, fick såklart lida över detta sen och blev upplagd på instagram!

Här är vi snyggingar ;)


ma na ma na dododododoo!!

Heej!
 
Idag har jag verkligen ett fullspäckat shema om man säger så!
Ska först jobba till i eftermiddag sen ska jag på gym någon timma och efter det snabbt hem packa för att sen åka och repa med dansen på tåget, och efter det ska jag träffa Ali för att åka till Ulricehamn där Elin, Andrea och Alexandra väntar på oss för att fira in helgen ;)
 
Ska i alla fall bli riktigt kul, som jag sagt innan gillar jag när det är fullt upp!
 
Ha en go helg nu!
 

RSS 2.0