Grattis mamma <3 love you

Idag har jag och Fanny firat mamma hela dagen. Hon fyller igentligen år på måndag men då är Fanny i Bohuslän och jag jobbar så vi fick fira henne idag istället. Hon önskade sig tre rätters middag och helkroppsmassage, och det fick hon. Känns som om jag har ståt i köket hela dagen men det var det värt ;) Massagen älskade hon med.
 
Ljusen från som vi hade i massage rummet :)
 
 
 
Grattis i förskott mamma :) Älskar dig alltid:)

Heja Loreen :D

Kom precis hem från en trevlig kväll på stan med kompisar. När vi kom dit ställde vi oss nästan direkt så nära scen som möjligt, och där stod vi i en timma innan Loreen kom ut. Men det var det värt för hon var hur bra som helst och hon hade en sådan utstrålning att man blev glad bara man såg henne + att hon sjunger hur bra som helst :)
 
 
Det var verkligen folkmassa i stan om man säger så ;P
 
 

Torsdagskväll (Loreen) ;)

Hallu!
Ikväll ska jag ner till stan och kolla på Loreen (som jag tror de flesta ska) med Linda & Katarina. Ska bli riktigt kul att se henne live. Men det gäller nog att vara där i rimlig tid för jag är rätt så säker på att det kommer vara en hel del folk där ;)
 
 
Tycker annars att hon är grym på scen :)
 
 

Onsdag

Har idag varit inne i stan med mamma & Fanny, handlade bara lite praktiska saker som shampoo, balsam och badskum, sådana "viktiga saker".
Ska nu ut på en långpromenad medans det är uppehåll.
 

Gaderob

Idag tog jag för en gångs skull tag i min gaderob och gjorde en storstädnong, jag rev ut allt på golvet och började rensa och häng upp allt fint.
Vi får hoppas att det håller sig ett tag bara hehe ;)
 Kaos;)
 
Resultatet blev rätt bra ;)
 
 
 
 

kvällspromenad

Har precis kommit in från en regning kvällspromenad med Fanny:)
 
 
 
 
Ha en bra Kväll :)

Fimhyrning i regnväder

Har idag varit och hyrt en massa filmer att mysa med under dagen eftersom att det varit så himmla gråt och tråkigt väder idag. Vi hyrde tre och fick en av filmerna av pappa som han tyckte var väldigt bra "The Grey". Har en så länge bara sett en av dem "Smekmånaden från helvetet" som var väldigt rolig ;)
 
 
 
Har blivit mycket filmhyrning i veckan men så blir det när det är regnväder ute!

Söndag

Idag har jag kommit från pappa eftersom det är "mamma vecka" denna vecka.
Idag har jag inte gjort så mycket utan mest tagit det lugnt, det ända jag gjort idag är att vi har hälsat på mormor på sjukhuset och jag kan med ett leende på läpparna meddela att hon mår så mycket bättre efter operationen, och det gör min dag :)

Vattenkrig

Idag har allihopa varit och hyrt lite filmer till ikväll, sedan när vi kom hem kom vi på att vi skulle ha lite vattenkrig Tjejerna VS killarna, det var jättekul och allihopa blev dyngsura och det slutade med att alla hoppade i dammen (förutom jag, jag gick i ;) )
 
 
Precis efter vattenkriget började det att spöregna ;)

Midsommar

Glad midsommar på er allihopa!
Här är bilder på vår midsommar och på vad jag har på mig idag :)
 
 
Hoppas ni har haft en bra midsommar ;)

Ullared

Idag har hela familjen utom Fanny varit i Ullared och shoppat från kl 12 - 15 tiden. Det var väldigt roligt fast man blev rätt trött i benen och huvudet till slut ;) Men det gick bra och jag hittade nagellack och en klänning & en blus.
 
 
 
 
 
 
När vi sedan kom hem har vi legat och solat hela dagen och även haft vattenkrig med Caspians vattenpistoler ;)

Flumiga

Igår kväll så var jag och Freija ensamma inne i lägenheten eftersom Fanny sov över hos en kompis. Så då hade vi hyrt en rysare som var väldigt obehaglig, Vi hade även väldigt hög volym på musiken och hoppade omkring hela natten. Vid 3 tiden var vi inte ett dugg trötta så vi gick ut på en liten promenad eftersom det redan hade börjat ljusna.
En väldigt rolig natt haha.
 
 
 
 
Flumiga som vanligt :)

Knalleland ;)

Har precis kommit hem från stan med familjen, skulle inhandla ett galler och en grill som kan vara bra. Elliot köpte även ett par fotbollsskor. Måste även berätta om en tragisk och lycklig händelse på knallerians parkering. Vi var påväg till vår bil när vi såg en bil som stod mitt i den stekande solen och i bilen satt en liten hund och försökte få lite frisk luft genom fönstret som bara var öppet ca 1 cm. Så pappa tog det bra intiativ att ringa polisen eftersom det är det man ska göra har vi hört på radion. Så jag hoppas att det slutade bra för den lilla hunden. 
 
Här är iallafall lite bilder från före och i stan ;)
 
 
 

Moppe & kak kaos

För någon timme sedan var jag och Freija nere i Fristad med moppen och hyrde en rysare till ikväll och även lite ingredienser till några kakor som vi bakat ;) Fast de blev lite misslyckade eftersom vi råkade bränna chokladen som skulle vara på så att den den inte kunde bredas ut, utan det blev en stor klump hehe. Men det gör inte så mycket.



Måste ju berätta det även var kaos när vi skulle åka moppen, för Freija envisades med att åka den steniga vägen och det gjorde vi ju med. Så det blev lite guppigt om man säger så :)

Walk of fame

Är nu tillbaka från en långpromenad med Fanny & Freija, Vi gick liksom runt själva samhället där vi bor fast när dom skulle gå in i skogen så gick jag samma väg tillbaka istället eftersom jag hatar småkryp och fästingar. Och om jag skulle följt med in i skogen hade vi inte varit ute än ;)











Härligt med en promenad. Fast att man får gå sista biten ensam ;)

Lyckan

JAAA har nu upptäckt att internet funkar här inne i vår lägenhet, den har bara funkat inne i huset innan så man har varit tvungen att springa fram och tillbaka för att blogga och så. Men om det är så att internet funkar just på denna plats jag på är nu så är det ju jättebra ;)



Filmkväll

Eftersom det har varit regningt och molnigt idag så passade vi på att hyra ett par filmer att mysa med.
Två av dom har jag aldrig sett den ända av dom är En gång i Phuket. Den var jättebra och hoppas de andra är det med ;)





Filmkväll är alltid uppskattat :)

Sirius på rymmen

Idag var jag i stan en stund, och efter det när jag kom hem slängde jag på mig shorts och linne och la mig i en solstol på balkongen i der fina vädret.
När jag Fanny och mamma hade legat och solat en stund märkte vi att katten var borta och då kollade jag över staketet på vår grannes balkong och där var han.
Han hade alltså hoppat upp på räcket och gått över till andra sidan, så det tog en stund innan han kom tillbaka ;)

Här är Sirius på grannens balkong.




Steker i solen.


Kan behövas lite brunhet.


Ha en bra fredag ;)

Väntar.. Väntar...

Vaknade idag vid halv 8, som vanligt tidigt. Sitter här nu och väntar på att min syster ska vakna så att vi kan dra in till stan någon gång men nejdå hon bara sover.
Så varenda rörelse jag gör just nu är lite extra högljud så att hon ska vakna. DET ÄR JOBBIGT ATT VÄNTA ;)

Så medans jag väntar kollar jag på några roliga klipp från lillabloggen.ica dom är så kul. ;D




Gå även i på youtube och kolla där finns det massa roliga videos :D

Onsdag

Sitter just nu på balkonhen i solen och lyssnar på lite spotify musik, vill nämligen njuta av all sol man kan få eftersom det inte har varit en bra start på sommarlovet vädermässigt. Men nu ser det ljust ut i några dagar framöver om det håller sig.




Har haft strumpbyxor på mig hela dagen men slängde på mig dessa shorts direkt när jag kom hem, så att jag får lite färg på mina vit ben ;)

Header

Har nu suttit ett bra tag med att försöka ändra min header, försökte kopiera men den ville inte laddas upp så fick vägberkrivning av Freija genom sms och efter ett tag funkade det.

Denna header blev det nu är inte riktigt nöjd med den ännu, men får ha den tills vidare.



Får klippa och klistra tills jag är nöjd.

Söndag

Har nu äntligen gjort klart historian och nu hoppas jag inte på mer läxor, för det är ju ändå sommarlov.
Hade nämligen komplettering i några få saker i historia men ni är det klart!! :)



Ha en bra söndag, för det är ju nu när det inte är skola som man riktigt kan njuta av södagar också ;)

Mormor 70 år GRATTIS

Hej!
Vaknade idag vid 9 tiden, fast har inte alls sovit bra eftersom jag har blivit jätteförkyld sendan igår. Men det var väl min tur nu om man säger så ;)

Eftersom min mormor fyllde 70 år idag så hade vi fixat ett överasknings kalas till henne, Så mamma hämtade henne från sjukhuset. Men istället för att hon skulle få ta det lite lugnt hemma ett tag som hon trodde, så skjutsade mamma henne till cafestången där jag, Fanny & alla hennes kompisar väntade på henne.
Det blev jättelyckat och hon fick massor av presenter och bra musik från trubaduren Tommy Brofjärd.

GRATTIS MORMOR, ÄLSKAR DIG<3





Hon fick en massa blommor. ;)


Mamma, Fanny & mormor.


Grattis igen mormor, du kämpar på bra :)

Coola barn från Korea

Har precis kollat på lite roliga klipp på datorn och måste säga att jag inte riktigt fattar hur människor tänker ibland, haha men det är kul att kolla på.
Iallafall så hittade Freija ett coolt klipp där några barn från Nord Korea spelar gitarr.
ja ni får titta själva, Har aldrig sett något liknande.



Önskar att jag med kunde spela gitarr så. Ja det är bara att sätta igång att öva.

Skolavslutningsklädder

Idag var det ju som sagt skolavslutning och det bestod av lite musik i aulan och sedan klassträff i klassrummet.
Visste inte vad jag skulle ha på mig eller visste inte om man skulle vara fint klädd eller inte, så jag slog till på en blandning med ett par svarta jeans och en blå blus som jag köpte i Ullared ;)







Ha en bra kväll:)

Torsdag

Har nu kollat klart på sista avsnittet av Desperate Housewifes, det var jättebra men väldigt sorgligt eftersom att det var sista avsnittet och själva innehållet i programet då.
Men ska köpa alla boxarna så att jag kan kolla i framtiden.



Har haft den efterlängtade skolavslutningen idag med och bilder på hur jag såg ut då kommer lite senare ;)

Nationaldagen

Hallu!
Idag är hela familjen ledig eftersom det är en röd dag, alltså nationaldagen ;) Så vid halv 12 tiden åkte alla in till stan för att handla lite ingredienser till en tårta som vi nu har bakat för att fira båda nationaldagen och att det är skolavslutning imorgon och för vissa på fredag.

Så det blev en riktig jodgubbstårta med vaniljkräm, chokladmousse och självklart en massa jordgubbar som jag, Fanny & Freija lagt kärlek i ;)



Har även gått runt i mina mysiga joggingbyxor och munktröja som jag köpte i Ullared hela gårdagen och halva dagen idag. Är det snart sommarlov så är det. Man får mysa lite extra.



Håll ut snart har ni flera veckors ledighet ;) ( om ni inte ska jobba i sommar som jag) ;P




Göteborg

Hej!
Idag har jag spenderat hela dagen i Göteborg med Linda, Emelie, Anastasia & Filippa, och vi har shoppat hela tiden ända tills affärena stängde kl 6. Dom som jobbade i affären fick bokstavligt talat köra ut oss ur affärena när det var en minut kvar haha.
Alla hittade jättefina saker, till och med jag som inte brukar hitta något ;)
Jag köpte en parfym och ett par shorts som jag älskade.






Detta var nog det FULASTE jag sett och jag, Emelie & Linda var tvugna att prova. Det var en grisrosa handduks kjol + tröja. Vem köper något sånt igentligen.


Eftersom ingen av oss passar så bra i solglasögon specielt inte jag, så var vi tvugna att prova några par ! ;)






Måste berätta att det var riktigt kul när Linda fick för sig att prova byxor ute i affären istället för i ett omklädningsrum, då vi stod i ett hörn av affären och varje gång det kom folk stod jag och skydda med en kläning haha. Synd att jag inte tog kort ;P 


RSS 2.0