Julstämning

Hejsan!
 
Idag har jag verkligen haft julstämmningen över mig, det började såklart när de första snön kom imorse sen påverkar den fina belysnignen på stan en del med + att vi har satt upp julgardiner och stjärnor hos mormor med. Så jag har helt enkelt känt in stämmingen o man säger så!
 
First snow on Sjöbo!
 

Julklappsköp på ullared

Halli hallå!
 
Har idag varit hemma från skolan eftersom jag haft feber och är mycket förkyld! Men det måste man väl också vara någon gång per år. Var ändå envis och förlje med mamma och Fanny till Ullared för att köpa julklappar, kände mig lite stressad över det nämligen för jag vill vara ute i god tod haha ;)
 
När jag väl gick där inne så spenderade jag första halvtimman att bara gå runt och undra vad fasen jag gjorde där, jag var helt snurrig av allt folk och febern som gjorde mig helt kokvarm hehe! Men det gick bra tillslut och jag hittade lite julklappar + en tröja och en rakhyvel till mig, var bara tvungen haha!
 
Men vi bestämmde oss tillslut att åka hem och komma tillbaka igen en annan dag när jag mådde bättre för mer julklappsköp!
 
Kan tyvärr inte visa julklapparna än, men kan visa tröjan och hyvlen!
 

Sov gott!

så det kan gå !

Hejsan!
 
Är nu helt slut efter två härliga dagar med Ali, gick inte och la oss i tid och fick inte så mycket sömn då hehe!
Har även åkt på en brakförkyldning men  jag envis och skulle åka till dansen ändå, var en väldigt snurrig lektion om man säger så, men aja får iaf se hur det bli med skola imorgon!
 
Ha en fortsatt bra kväll, god natt!

Handsome

Heej!
 
Kom nyss hem efter att ha varit med snyggingen i Svenjunga fredag till lördag, saknar honom redan! Men det är lugnt, han ska ju komma hit på måndag och sova till tisdag eftersom jag har sovmorgon då, Sååå Gött!
 
 

Dogs

Hejsan!
 
Slutar lektionen snart och ska hem och ta en dusch innan jag beger mig till Svenjunga, ska nämligen sova i svenjunga hos Ali, ska bli kul!
 
Har tillbringat lektionen med att kolla på söta och roliga hundar på Google med Mea ann haha, så kul man kan ha!
 
Har bestämmt att jag verkligen behöver två hundar när jag flyttar hemmifrån och det är en schäfer och en fransk bulldog! jag älskar dom!
 
 
Jag måste haaa!

Vad har hänt!

Hej!
 
Har inte uppdaterat på ett tag nu eftersom jag inte haft så mycket tid till det men det kommer att ändras.
Igår var jag ialla fall med lille Ali i Svenjunga, var väldigt mysigt och han lärde mig att spela biljard nu för en gångs skull, slutade med att jag förlorade varenda gång plus att jag välte ner glas och smälde ned mäniskor med den där dumma pinnen haha ;D
 
 
Har idag jobbat efter skolan från kl 16- 20 var rätt trögt i huvudet i slutet men det funkade!
Ser fram emot imorgon för då är det fredag!

Lördag!

Hejsan!
Igår var det egentligen tänkt att jag skulle på filmkväll med några kompisar men det blev sedan lite ändrade planer så vi bestämmde att vi skulle ta det en annan helg istället, så istället för det så var jag hela dagen med Ali och sedan på kvällen så bestämmde vi att han fick sova över istället för att ta den läskiga bussen hem ;) hehe.
 
Idag har jag varit hela dagen på jobbet och slitigt hehe;) varit helt slut och mådde inte så värst bra de sista timmarna!
 
 
 
Skulle egentligen varit med några kompisar ikväll med, men känner mig inte alls bra just nu har varit en stressig vecka och det är väl det som kommer nu i efterhand!

Föräldrar möte / me today

Hejsan!
 
Kom nyss hem från ett föräldrar möte i skolan, det var nämligen så att det var hela våran klass som skulle hålla i det och berätta för föräldrarna vad det var vi höll på med i skolan och om vårat program o.s.v.
Var trevligt och kul att se vems föräldrar som var vems haha;)
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på lite vänner som vanligt!
 
Me today!
 
Hade mössa idag för ovanligheternas skull;)
 
 

Servis

Hallo!!
 
Har idag varit i skolan till tre och efter det var det raka vägen till mormor där jag träffade jack min morbror som var och hälsade på från uppsala:)
Var kul att träffa honom och fick även en liten försenad födelsedags present, nämligen tillskott till min servis samling, som jag tror de flesta har! Ni vet tallrikar, muggar och bestick till man ska flyttahemifrån!
 
Fick denna tallrik, tycker det är jättekul att få sådanna här saker och se hur det växer i skåpet;)

Lördag;)

Hejsan!
 
Har idag varit hela dagen med Ali och han och jag har varit i stan nästan hela dagen och sedan på kvällen åkte vi hem till mig och kollade på skräckfilm, var en riktigt kul dag med många skrattanfall ;)
 

Besök av nior!!

Hejsan!
 
Har både idag och igår varit en sån där konstig dag på skolan. Har nämligen varit gymnasie dagar för alla 9:ior, så både onsdag och torsdag har det kryllat av nior i korridorerna;) Var väldigt kul ändå för jag och Alexandra fick äran att redovisa om vårat hotell och turism program på båda dagarna. Var nervöst i början men sedan var det bara kul!
 
Så både Onsdag och Torsdag har hela klassen gått runt med sina snygga kostymer;)
 

Skolan igång!

Hej!
 
Varit en hel dag i skolan nu efter lovet, och då tror alla lärarna att man e utvilad och inte överhuvudtaget kan gäspa eller stänga ögonen för en sekund!
Men det kan jag och resten av dom som jobbat, måste säga att jag var tröttare nu än jag är mitt i en termin! Måste Sätta fart på minna tankemuskler nu!
 
 

Jeans

Hej!
Igår jobbade jag sista dagen för detta lovet så nu kommer jag inte jobba mer förren på jullovet om dom inte ringer in mig på någon helg då såklart!
Sedan på kvällen var jag på stan och träffade en trevlig kille som var riktigt snäll! 
 
Nu har jag ialla fall varit på stan med mamma och för en gångs skull köpt två par nya jeans, blev riktigt nöjd!
 

RSS 2.0