Tidningar

Har blivit helt beroende av skvallertidningarna "Bild" & "NU". Fort en tidning tar slut köper jag en ny. Man slappnar av så bra av att läsa tidningar.
 
 
Har en hel låda med tidningar som jag inte vill slänga! Är en samlare:) Men om mamma är i farten hamnar de nog för eller senare i soporna ;)
 

Mörk mahogny ;)

Har precis färgat mitt hår och denna gången blev det "Mörk mahogny" det är typ som lite mörkare röd, brun.
Blev iallafall nöjd med resultatet ;)
 
Denna färg var som mousse när man satte det i håret och det var inte lika kladdigt att jobba med ;) !
 
 

Spontana bilder

Hejsan!
 
Idag har jag & mamma hjälpt mormor att handla och jag har även fixat hennes naglar så nu lyser dom i lilla;)
Så det känns som man har fått något gjort idag, till skillnad från min syster som sitter och drogar Justin Bieber hela dagarna ;P
 
Lite bilder på vad jag har på mig idag, hade inget att göra. Och även på lille Sirius! ;)
 
Sirius är koncentrerad på kamera bandet som hänger och dinglar ;)
 

sommartider HEJ HEJ!

Bränner nu riktigt mycket i mitt ansikte efter mycket sol men jag är glad ändå inte mycket kan göra mig ledsen i detta vädret ;)
Har både varit och gått långpromenad så att svetten "rann" och så har jag legat och solat vid almenäs igen ;) 
 
 

Boktips

Igår har jag legat och solat och bara tagit det lugnt. Den enda ansträngning jag fått göra är att åka in till stan och kolla upp telefonumret till en tatuerarstudio eftersom jag snart ska tatuera mig :D

Iallafall så har jag varit helt uppslukad i en bok som heter "Ökenbomman återvänder" Den är jättebra och det är en san berättelse, det finns även en etta som jag redan sett på film ( Hittade den inte som bok) och den handlar om Waris som flyr ensam från Somalia till New York, där blir hon upptäckt av en modelfotograf och blir världskänd model och hon håller även tal mot könsstumpning världen över.

Tvåan som jag håller på med nu handlar om att Waris ska återvända till Somalia och leta upp sin mamma och pappa + släkt.

Riktigt bra bok!

(Tänkte lägga upp detta igår men det var något fel på sidan så det funkade inte)

Almenäs

Har precis kommit upp i lägenheten efter 4 mysiga timmar nere vid Almenäs.
Jag och mamma har bara legat och stekt hela tiden så nu måste jag ha fått lite färg, om jag inte fått det nu så kommer jag aldrig få det.
 
 
Nu får man njuta av dom soliga dagarna:) 

Nya solglasögon

Hallu!!
 
Kom precis hem med mamma från stan. Har strosat runt i solen och bara njutit, var även på H&M och då köpte vi oss var sinna solglasögon eftersom vi inte hade några, anledningen till att vi inte hade några var att båda två ser ut som flugor fort vi får på oss solglasögon, men idag hittade vi varsinna som faktiskt satt bra till slut :)
 
Älskar dom!
 
 
 
Så nu slipper man gå runt och kisa i solen

Universeum/ Bio

Hejsan!
 
Igår var jag med Anastasia, Linda & Emelie på en heldag i Göteborg. Vi tog bussen till göteborg och när vi var framme gick vi raka vägen till universeum. Det var hur roligt som helst, vi blev som små barn på nytt. Där inne var vi i ca 4 timmar och kollade på massa djur och akvarium och lekte till och med lite inne på rymdavdelningen haha:)
 
När vi kommit ut därifrån gick vi runt ett tag i Göteborg och beställde biobiljetter till "The amazing spiderman 3D".
När klockan väl blev 20.40 så gick vi in i biosalongen, och herregud vi alla fyra var som riktiga bönder när vi såg hur stort det var, det var som 3 salonger i  Borås + att det kom in en liten snubbe och presenterade filmen innan den startade, Lyxigt ;)
 
Iallafall så var filmen jättebra tycker jag + att Andrew Garfield som spelar spiderman  en riktig snygging och det tyckte vi alla fyra ;)
 
Bilder från  Universeum :)
 
 
 
Hade väldigt kul ;)
 
 
 
 
 
Väldigt bra film :)

kompisar & torsdagskväll Darin

Hejsan!
Igår var jag hela dagen med Linda och sedan kom även Emelie. vi spelade in en liten fortsätning till våran vackra "serie" .
Sedan vid 8 tiden åkte vi in till stan för att kolla lite på Darin men även bara gå runt;) Det var väldigt kul och Darin var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde.
 
Fast att han hade samma danssteg hela showen, men aja :)
 

Bilder

Har nu kollat på en gammal skräckfilm "Besökarna" den var bra men inte så läskg.
Efter detta var vi ute och tog lite hoppbilder.
 
 
Ha en bra kväll för det ska jag ha !!

Lååångpromenad ;)

Hejsan!
 
Idag gick vi upp vid kvart i 8 för att börja våran promenad mot brämhult som är ca 6 km bort + att det bara är raksträcka nästan hela vägen så det känns som om man inte kommer någon vart.
När vi väl var i Brämhult och skulle börja gå tillbaka trodde jag nästan att jag skulle svimma och det var jag inte ensam om ;) Sammanlagt så är det 12 km och det tog tre timmar för oss att gå fram och tillbaka ;)
 
Nu känner vi oss väldigt duktiga ;)
 
 
Nu värker ryggen & fötterna så nu blir det stillasittande ställning resten av dagen ;)

Inte så mycket

Hejsan! 
Har precis kollat lite på lillabloggen och nu kollar ligger jag och kollar på när Fanny & Freija spelar kort, hade ingen lust att vara med, vet inte varför var liksom inte riktigt kortsugen om man säger så ;)
 
 
ska upp tidigt på en promenad imorgon så ska nog gå ocg lägga mig snart;)

Måndag

idag är alla "barnen" hemma ensamma och då har vi haft lite vattenkrig ute i regnet och när vi skulle hänga upp alla blöta kläder så började det blåsa jättemycket och alla kläder flög ner i det höga gräset och alla brännässlor, då fick Elliot uppdraget att hämta allt.
 
Så här är han med sopbprsten i högsta hugg och rånarluvan på;)
 
 
"När katterna är borta dansar mössen på bordet"

konstiga bilder

Har nu kommit till pappa för ännu en vecka ;) När vi alla höll på att packa upp våra saker så tog vi även lite roliga men även konstiga foton på oss själva :)
 
 
Vackert !?

misslyckade hopp bilder ;)

Halliu!
klockan är nu ungefär halv 12 och jag går fortfarande runt i pyjamas, det är sommarlov det ;) Kanske finns de flesta som sover till 12 tiden istället men så länga kan inte jag sova, det är lönlöst ;P
på dagen idag ska jag nog bara ta det lugnt men senare till kvällen ska vi åka till mormor och även träffa Jack, susanne & Zackarias så får vi se vad vi hittar på ;)
 
Lite spontana bilder som Fanny försökte ta i onsdags när jag hoppade, men låt oss säga att dom blev rätt så misslyckade.
 
 
Så kan det gå när man hoppar för sent eller har en skakig fotograf ;) Ha en bra dag !

Heldag på Liseberg

Godmorgon!
Har precis vaknat men är fortfarande lite trött eftersom vi var en hel dag på Liseberg igår och det var hur kul som helst. Vi var där med vår kusin Zackarias och hanns Pappa Jack som även är min morbror och susanne Jacks fru.
Vi hade även väldigt tur med vädret det var sol nästan hela dagen, det var inte fören vid 23 på kvällen det började komma nägra droppar men det gjorde ju inget för då skulle vi ju ändå åka.
 
Jag lyckades till och med dra med mamma på uppswinget som hon var livrädd för och Fanny lyckades vi dra med på balder och efter att hon hade åkt med ville hon åka en gång till ;)
 
Åkte även den nya Lisebergshjulet, det var väldigt häftigt att åka den eftersom man kom så högt upp och att man satt i små glasbubblor.
Allt var iallafall väldigt kul :)
 
 
Susanne och Zackarias i juckebox ;)
 
Zackarias väntar på att få åka rabalder :)
 
 
 
Utsikter från lisebergshjulet
 
 
 
 
Susanne, Jack & Zackarias ;)
 
Mamma i virvelvinden ;)
 
 
 
 
 
Älskar liseberg, Det tror jag många anndra gör med ;)



Bohuslän/ smögen

Hallå!!
Har nu kommit hem och kan ta det lugnt från en tuff vecka. Har nämligen jobbat i Göteborg på Partillecup hela veckan från i söndags och det har varit långa och jobbiga pass det längsa var 12 timmar och det kortaste 11 h så är rätt så slut nu om man säger så, men träffade jättesnälla och roliga människor där som ändå gjorde det lite lättare att jobba ;)
 
Slutade jobba i lördags senare på eftermiddagen och då kom pappa och hämtade mig med bilen så att jag kunnde vara med en dag i smögen i husvagnen. Var jättemysig stad med berg och hav. Solen sken hela tiden med så låg halva dagen på en filt i gräset ;)
 
 
Han till och med få lite färg på bara en dag ;) Nu ska jag iallafall bara ta det lugnt och ta igen några timmar:)

RSS 2.0