Ullared ;D

Hallu!!

Vid tre tiden idag åkte jag, mamma & Fanny till Ullared Gekås för att handla vad vi nu behövde och lite till.
Det var faktiskt riktigt bra att åka på en vardag för det var normalt med folk då. Vi behövde inte stå i kö för att betala och inte knö för att komma åt saker man ville ha ;)

Här är lite saker som jag köpte och blev riktigt nöjd.

Säsong 6 & 7 som var de sista som jag saknade, så nu har jag fullpot :D


Nagellack, pinsett & en nagelfil som är i 4 steg ;)


En fin blus som inte alls är likt mig att köpa men tyckte den var så fin ;)


Tradition att köpa en munktröja när man är nere och handla så denna gång blev jag kär i den här blå ;)


Ett par rosa mysbyxor, jag älskar dom :)


Letade efter ett par shorts och hittade ett par mysiga varianter istället ;)


Och till sist strumpor och leggings som man alltid behöver :)


Köpte även trosor och bh men tänkte att ni kanske inte har något stort behov av att se dom så nämner det bara istället ;D.
Om ni iallafall vill handla billigt och bra, åk till Ullared Gekås!!

Alvesta

Hejsan!!
Har idag kommit hem från en rolig helg i Alvesta, Jag var där med Elin då vi jobbade i baren och hjälpte till att plocka undan och så på Hotell Rådmannen. Dom hade ett stort festtält som vi hjälpte till i mest.

På fredagen kom vi ner till Alvesra vid 8 tiden så då fick vi hjälpa till att plocka undan mest, och det var rätt kul för det var bra musik och roliga människor som var rätt så sluddriga om man säger så.

Nästa dag på lördagen så jobbade vi sammanlagt 15 timmar på en dag från kl 11-02. Fast att det var länge så var det väldigt roligt specielt på kvällen då vi fick hjälpa till i baren och servera öl,cider,vin,snaps och läsk. Det var verkligen mycket att göra specielt när dom blev fulla och dom inte hade något tålamod ;). Det roliga var också att om dom frågade hur gammal man var så var man tvugna att säga 18 år eftersom det kanske inte är så uppskattat med 16 snart 17 åriga som serverar sprit hehe ;)

Första kvällen :)


Coolingarna i baren :P


Det skulle vikas 175 servetter till kvällen ;)


Hade verkligen jättekul och hoppas det blir någon mer gång :)

Stek i solen

När jag kom hem idag har jag bera legat i solen och stekt både idag och igår. Nu när jag kollade på termometern stod den på 26 grader, såå härligt, I LOVE IT.
Tror till och med att jag fått lite färg ;)
Hoppas på att vädret håller sig till helgen också eftersom jag ska till Alvesta med en kompis och jobba på hotell :)







Passa på och njut ;)

Promenad i 23 grader :)

Har nu kommit in efter en promenad med Fanny, Freija och Caspian i det fina vädret, jag älskar verkligen vädret idag och det positiva är att det förhoppningsvis ska bli så här fint hela veckan ;)
Efter promenaden tog jag iallafall en filt, en tidning och vatten och la mig i gräset. Det har jag verkligen längtat efter :)















Har varit ute hela dagen härligt :)



Söndag

Har nu börjat packa väskan eftersom vi ska till pappa idag. Så varje söndag är det ett himmla packande ;)
Idag är det ju också jättefint väder ute så vi ska åka till mormor på sjukhuset så hon får komma ut lite.
Annars har jag inget bestämmt idag ska nog bara ta det lugnt.

Hittade Fannys 2010 glasögon som ser rätt så roliga ut när man har på sig dom, dom är ingen skönhet precis.





Nu skulle man ha ett par för 2012 ;)

Dansavslutning på Sagateatern

Hejsan!!
Idag har jag tillbringat hela dagen på saga teatern, eftersom det var dansavslutning så det var två föreställningar och det var 11 nummer som dansade. Det var såå kul, vi dasade till låten Autidote med Swedish house mafia. Man får verkligen en adrenalin kick av att stå och dansa inför publik.

Det vi gjorde på dagen var mesta att förbereda inför showerna, men det var väldigt stressigt eftersom vi var tvugna att sminka oss och fixa håret, och eftersom det var en hel del dansare där så blev det lite trångt i logerna, men jag älskar det ändå för det är sååååå kul. 



Våra logespegar.




På denna bild tycker jag att det ser ut som jag har ont men aja ;)




Nu är det inte mer dans fören till hösten "snyft" :P

Vårmarknad

Hej idag har jag taggat inför dansavslutningen imorgon. Vi ska ju uppträda med våran coola koriografi och det ska bli såå kuul :D Det jag vet nu är att vi ska gå till hårsalongen Moods for you och bli staylade i håret och även bli sminkade. Jag längtar, och jag ska lägga upp lite bilder som pappa eller mamma tar under uppträdandet och även skriva vad vi gjorde under dagen mer imorgon.

Det var ju även vårmarknad i stan idag så jag och Fanny tog en liten sväng ditt, vi var inte där så länge men en stund och det räckte.
Vi köpte inte så mycket det vi hittade var den traditionella godisrämen och så hittade vi jätte coola lösögonfransar i guld och rosa. ( jag tog rosa) :)
Inte för att man går runt med dom när som helst men man vet ju aldrig det kommer kanske ett roligt tillfälle ;)





Ha en bra fredag :)

The Tourist

Idag har jag gjort manikyr på mormor så att hon har snygga naglar när hon ligger och har tråkigt på sjukhus och det blev hon jätte glad för, så det var kul.
Har även nu kollat på filmen "the tourist", den var faktiskt rätt bra och det var en sådan film som man var tvungen att klura lite själv på, annars hade man inte fattat så mycket.

Och johnny depp var som vanligt lika bra som han alltid är ;)





Om ni har tid så ta er tid att kolla ;)

Onsdag

Idag har vi haft två långa nationella prov i engelska, alla ettor var smlade i aulan för provet som höll på till kl 11.
Sen efter det var man ju rätt trött och bara ville hem men nej då, då ville idrotts läraren att vi skulle ut och jogga i 40 minuter, så det var bara att ta på sig och kasta sig ut. Men det var rätt skönt ändå efteråt.

Men nu är jag jätteglad eftersom vi är lediga i 4 dagar från och med nu så det är lyckan just nu ;)



Kände för en dikt :)

Måndag

Hejsan!!
Nu har jag spenderat några timmar på att kolla på olika serier på datorn, det är jättemysigt att bara ligga under en filt och ta det lugnt specielt om man fryser så mycket som jag har gjort idag.
En annan bra sak var att jag slutade kl 12 idag eftersom vi inte hade någon spanska:) jippi.



Det blev en bra mndag ändå :)??


Tjejerna mot killarna

Har precis kommit in igen efter en lång fotbollsmatch med gänget, det var tjejerna mot killarna, vi kämpade hårt men jag tror att killarna van ;P 
Det var riktigt roligt för när man inte spelar på allvar bli det roligare. Och jag och Freija blev riktigt varma eftersom vi spelade i onepiece men var sedan tvugna att byta om.













Hade även en mysig brasa :)


Nu ska vi kolla på Trueman show på TV11.

City

Hejsan!
Var idag i stan med min syster och kollade runt, hittade ett par jätte fina byxor men köpte dom inte som vanligt och det ångrar jag men tror nog att jag åker in till stan imon med och köper dom ;)

När vi var på övervåningen i knallerian där lekborgen var innan hittade vi en kundvagn som vi åkte runt i, men det var ganska pinsamt när det kom folk och kollade snett på oss.









Utsikt från gallerian Pallas tak i stan.








Hade iallafall kul men det var lite läskigt på det öde taket som vi var på som ni kan se på de sista bilderna, men det var fin utsikt.


Fredag med kladdkaka

Nu är det äntligen fredag igen och veckan har bara prungit iväg, så nu sitter vi här och väntar på att ett ande program ska börja, hehe vet inte riktigt vad det igentligen heter.
Idag i skolan gjorde jag mitt historia prov som började kl 2 och vi slutade kl1 så fick vänta i en timma men jag tog en promenad och kollade på film så det gick rätt snabbt, jag var iallafall sjuk då klassen igentligen gjorde det. Och jag klarade det hade bara två fel :) Happy face!!

När vi var hemma sen pratade jag och Freija engelska hela tiden och det var jätte svårt att sluta, vi bakade även en kladdkaka med vaniljglass :)

Våran vackra kladdis med glass.


Ha en bra fredag!!






Regningt värre

Hejsan!
Idag har det ärligt talat pissat ner regn och det var nog den sämsta dagen att göra det på eftersom vi hade staty redovisningar i stadsparken och jag hade glömt jacka hemma, men som tur var hade jag ett stort paraply som alla ville ta del av.





Efter en dag i blöta skor har jag nu iallafall tagit på mig ett par varma tofflor och mysbyxor ;)

onsdag

Idag ska jag till dansen och detta är bara näst sista övningnen på koreografin som vi gjort innan vi ska visa upp den så det ska bli riktigt spännande.
Men innan det ska jag och mamma och hälsa på mormor på sjukhuset.



Ska packa nu, ha en bra dag ;)

Vänner VS Desperate housewives

Hejsan!!
Har precis duchat och ska snartplugga lite till spanska och historian.
Eftersom att det är tisdag idag så ska jag som vanligt kolla på desperate housewives som jag gör varje tisdag, blir typ deprimerad om jag missar ett avsnitt hehe ;)
Det är min favorit serie efter vänner. För vänner är BÄST. Men får ändå inte missa desperate housewives ;)

För er som inte vet går programet på 5:an tisdagar kl 21.00





VS

MY FAVORITE :) 5:an vardagar vid halv 7 tiden.






Ha en bra kväll.

112

Idag har det hänt en hel del, jag åkte först till cabaretworkshopen på dansen som började vid 10. Det var hur kul som helst, har aldrig dansat cabaret förut så det var verkligen något nytt.
När det var slut sen vid 3 tiden hämtade mamma och Fanny mig och vi begav oss till göteborg för att hälsa på mormor som ligger på sjukhuset där uppe.
Vi var där till 5 och sedan när vi var hemma och gick upp i trappuppgången så kände vi att det luktade rök och vi hörde hur ett brandlarm tjöt i våran grannes lägenhet, vi ringde på men ingen öppnade så mamma ringde larmcentralen.
När bandmännen kom så visade det sig att grannen hade kokat något på spisen och sedan glömmt av det så att hela lägenheten var rökfylld.
Det konstiga var bara att han inte öppnade dörren utan att brandmännen fick bryta sig in:o


Brandbilen från vårat kök



Det var två poliser som ni ser på bilden & även två ambulansmän och brandmän.


sov gott ska nu kolla på lite vänner.

Spa & Filmkväll

Hejsan!
Ikväll har jag och Fanny som jag nämde i förra inlägget varit ensamma hemma hela kvällen, och vi har gjort en massa saker.
Vi började med att ha lite hemma spa som bestod av ansiktsmask efter det lite skönhetsvård av händer med tre olika handbehandlingar och till sist fotbad, haha varför gå till spa när man kan ha det hemma ;)
Sen vid halv åtta började vi kolla på filmen "i taket lysser stjänorna" den var sorlig men bra, och efter den filmen kollade vi på "Twilight breakning dawn" har sett den på bio innan men var kul att se den igen.
Till detta hade vi självklart lite godis och dricka :)













Laddar nu inför workshopen imorgon.
Ha en bra kväll/natt ;)

Allt möjligt

Igår var jag, mamma och Fanny borta hela kvällen hos mammas jobbarkompis och hennes son. Det var jättetrevligt, vi grillade och sjöng kareoke och spelade guitar hero hela kvällen, måste säga att jag ägde på gitarren NOT ;)

Idag ska vi iallafall låna lite filmer som jag och Fanny kan ha till ikväll eftersom mamma ska till några kompisar på deras "årliga" tjejmiddag.
Vi får bara hoppas jag kan fälja med eftersom jag vaknade med en fruktansvärd sträckning i ena skulderbladet, men aja en ipren på det så löser sig det nog ;)



"Jag är ipren den intelligenta värktabletten"
Ha en bra dag !




Morotskaka

Hallu!
Idag när jag kom hem satte jag genast igång med att baka två morotskakor som mamma ska ha med sig som fika till jobbet imorgon, har bakat den kakan förut till hennes jobb och den blev som tur var populär hehe.





Nu ska jag kolla på New Girl efter att ha varit ute och cyklat lite.
Ha en fortsatt på kväll.


Onsdag

Idag var första dagen i skolan efter ett två dagars ledighet, men det var inte så farligt eftersom det var en kort dag,gick bara till 12 plus att solen sken hela dagen.
När jag väl var hemma tog jag det lite lugnt och solade på balkongen. Sen kom mamma och hämtade mig då vi skulle tvätta mormors smutsiga bil efter det skjutsade mamma mig till dansen.
Och måste säga att vi jobbar stenhårt nu med dansen eftersom vi har uppvisning den 19 maj på sagateatern, ska bli riktigt kul och dansen sitter rätt bra än så länge ;)

jag idag:




Ska nog lägga mig och varva ner nu så att jag kan somna sen.
Sov gott :)

Färgat hår

Har idag gjort något jag aldrig någonsin gjort förut, nämligen färgat mitt hår röd brunt. Jag har alltid velat färga mitt hår men har aldrig vågat men igår kände jag, " va fasen man lever bara en gång, let`s färga hår" haha. Så nu har jag gjort det och blev jätte nöjd!!!







Visst blev det bra :)

sommar värme

Hejsan!
Idag har det varit jätteskönt hela 28 grader i solen, passade därför på att cykla från mormor på hässleholmen hem till sjöbo, det var svettigt men härligt med lite sommarvärme efter en kall vinter.
Jag, mamma och Fanny var nere vid almenäs idag med en filt, bok & lite fika i solen. Det var jättemysigt och när det kom kalla vindar från sjön drog alla i den filt jag var smart att ta med mig, haha men det är lugnt det blev ett hörn åt var och en.







Har till och med fått lite färg i ansiktet och på benen ;D "stolt"


RSS 2.0