Sirius

Hej!
Slutade tidigt idag så nu är jag hemma och myser med min katt Sirius. Först var det en hona som hette Siri med en dag märkte pappa att det hängde något där bak om ni fattar så det fick bli Sirius. Bara lite fakta!
Senare ska jag iallafall ner till stan och kolla lite med mamma därefter ska jag åka till dansen.

Lite bilder på sirius.









Ha en toppendag allihopa!

hallu

Har nu kommit hem från en lång och utmattande dag. Sitter nu och lyssnar på lite bra musik med Freija som sitter i ett annat rum och lyssnar, roligt man kan ha va. Fast vet inte om hon tycker den e så bra för vi har ju lite olika musiksmak hehe.
Måste ju nämna att det är ett riktigt fint vårväder ute nu med och att jag längtar efter att åka med min moppe, men det är nog lite för kallt ännu.


Måndag

Hej!

Idag har det inte hänt så mycket igentligen, har bara haft lite otur för imorse när jag var påväg till skolan så plingade jag på klockan men den reagerade inte, jag vågade inte säga något så jag fick åka till nästa busshållplats som var betydligt längre bort hehe. Det fick alltså bli morgonens promenad.
Har även kommit till pappa idag eftersom det är pappa veckan.


Film o Melodifestivalen = myskväll

Hej alla glada!

Kvällen började med en super bra film som heter Paranormal activity 3, tror att de flesta vet vad det är för slags film om de sett 2:an. Men det är iallafall ett jättebra filmtips till dom som inte vet vad de ska kolla på för film. 3:an var faktiskt ännu mer spännande än vad de anndra filmerna varit det blir altså bara bättre och bättre.

Nu håller vi på att kolla på melodifestivalen och tycker inte det har varit några jättebra ännu. De ända som varit okej enligt mig är det där rockbandet (som jag inte kommer på vad de heter). Men vi får väl se om det blir bättre.





Have a good night!

Äntligen Fredag

Hallå!
Nu är det den dagen alla har längtat efter, just precis fredag:) När den sista sega halvtimman av lektionen har passerat och man kan ta sinna saker och gå, bara komma hem slappna av och mysa. Det tycker jag att ni alla ska göra.

Tänkte även vissa lite bilder som jag och Fanny tog på en lekplats när vi var på väg hem igår.
(Bilderna kan vara lite skakiga pg.a Fanny haha)









Här är även en hemgjord semla som jag och Fanny gjorde när vi kom hem den blev kanske inte så fin men den blev himmla god:)


Ha en mysig helg på er alla!

hejsan

Idag har jag varit hela dagen i skolan och slutade kl 3 så det var inte så farligt jobbig dag ändå. När jag kom hem var Fanny redan hemma så vi har inte gjort så mycket. Ibland kan det vara skönt att inte ha så mycket att göra när man kommer hem tycker jag men idag är jag så himmla rastlös, jag har liksom ingen anning vad jag ska göra, men aja så kan det vara och det är nog mer människor än jag som känner så.

En bild på mig och Fanny i soffan:)



Ha en bra dag i det finna vädret!!

Dans

Hola!

Kom nyss hem från ett svettigt men härligt pass på dansen. Måste säga att alla gjorde ett bra jobb och att det är bra att våran danslärare är tuff mot oss för det får en att jobba och leva ut rörelsena mer och jag lovar att det är då det blir mycket roligare
. Hade iallafall jättekul som vanligt, och så ska vi nog börja med koriografi snart som är jättekul.

Liten bild på mitt showakademie linne och minna snygga gröna benvärmare :)







Ha en bra kväll så hörs vi senare :)

Kort dag

Hej!

Kom preis hem från en väldigt kort dag i skolan, hade bara Logi sen var det simmning i badhuset på gympan sen slutade vi, plus att vi hade sovmorgon på det. Så det har varit en väldigt skön dag. Ska vi 3 tiden ner till stan för att möta Fanny och mamma, efter det vid 6 tiden ska jag ner till showakademien för att dansa som jag gör varje onsdag. Förhoppningsvis får jag kanske min låt med mig hem också. Föra lördagen var jag nämnligen och sjöng in true colors på en skiva, så detta ska bli väldigt spännande :)


brownies

Hej!

Idag har jag bara tagit det lungt och kollat på film och läst,  har även bakat goda choklad brownies som mamma och Fanny ska få smaka på när de kommer hem.
Har haft hela dagen för mig själv och kommer även att ha det till kl 7 då mamma slutar och det är rätt skönt.

Här är lite bildet på mina lyckade brownies. :)







Det ända jobbiga med att baka är disken med det får man röja undan snabbt. ;)
Annars blev dom väldigt lyckade!!




Hemma

Hello!

Idag mår jag inte så bra så är hemma. Ska antagligen bara kolla på film och läsa en bra tidning tills mamma och Fanny kommer hem, så att jag kan komma till skolan imorgon.



Ha en bra dag!

Vänner

Hej Hej!

Kom nyss hem från en seg dag i skolan, och just nu lagar jag mat med mamma. Dagen har varit bra förutom att jag fick reda på att vi ska ha ca 6 timmar matte vecka 21 lite väl överdrivet tycker jag allt men aja.
Senare hade jag tänk att göra lite spanska läxa och kolla på världens bästa TV- serie någonsin, VÄNNER <3.

Alla säsonger förutom 6,7 men de ska jag snart inhandla :)





Här är även lite bilder från när vi var i Egypten bara för att jag längtar till sommaren!







kram!










Snöväder

Hej allihop!
Idag är sista dagen på sportlovet och det är rätt trist tycker jag. Så eftersom det var så snöigt och fint väder ute så slängde jag och Linda oss ut i snön och tänkte först hitta någon bra pulkabacke men det hittade vi inte så vi bestämmde oss för att bygga en snögubbe istället.

Några bilder på våran vackra snögubbe :)








Ha en fortsatt bra dag!

HoppiDopp

Hej!
Detta är första inlägget i min blogg.  Freija har suttit här och försökt vissa mig hur man fixar och trixar med stilmallen men fattar ingenting men det ska nog ge sig till slut.

Här är några bilder som jag, Freija och Fanny tog.
P.s Freija är väldigt stolt över sin mage haha ;)













Ha en fortsatt bra kväll!

RSS 2.0