Fredag!

Go kväll!
 
Nu är det fredag, fast åt andra hållet är det ju även lov så man kanske inte håller ordning på dagarna lika bra hehe! Men det gör ialla fall jag eftersom jag har jobbat, och det tror jag fler personer har gjort! 
 
När jag kom hem från jobbet sedan så slängde på mig träningskläder för att åka till gymmet Actic och dansa lite Zumba! Var riktigt kul att få tesa på det igen!
 
Nu ska jag kolla på en film och bara njuta av lugnet!
 
 
Ha en bra kväll!
 
 

Falkenberg

Hej!
 
Har varit bort nu ända sen i tisdags då jag åkte till Falkenberg med Ali för att fira hanns kompis som fyllde år, var jättekul och alla var jättetrevliga!
Där var vi både tisdag och onsdag sen på kvällen var vi tvungn att åka hem eftersom jag skulle jobba idag! Tråkigt att åka därifrån men ska man jobba så ska man!
 
Detta hade jag på mig när vi åkte!
 
 
 
 
 

GOD JUL!

Halloj!
 
God jul på er alla, och hoppas ni haft en underbar dag!
 
Det har ialla fall jag haft och har firat jul hos mormor med mamma, pappa och Fanny som vi brukar göra. Var jättemysigt och vi kollade på kalle anka ( eller hade det mer som en bakrunds ljud och kollade ibland hehe) och öppnade en massa fina presenter.
Fick b.la en massa fina kläder om ni som småning om kommer att få se, fick även min kära desperate housewifes box och en massa annat fint som jag bara älskar!
 
Min syster fick ett Justin bieber lakan av mig och hon började verkligen att stor gråta av lycka, och då blev jag väldigt glad över att äntligen lyckts att köpa det rätta haha!
Sen fick hon även en Justin bieber bok och samma sak hände då, tårarna sprutade och jag kunde inte sluta skratta, hon är för härlig, och som hon kallar sig " en äkta beliber" ( om det nu stavas så, är inte lika insatt i detta som hon haha)!
 
GOD JUL!
 
 
 

Julklappar & bio

Hallo!
 
Idag har de sista julklapparna köpts in och ska snart slå in dem ska bara hitta inslagningspapper först!
 
Var nyss med mamma och Fanny på sista twilight filmen och den var såå bra, det kom till och med en liten tår i slutet!
 
Så om ni inte set den än så SE DEN!
 
 
 
Sista dagen innan jul, fort går det!
kram.

Lifehouse VS Nickelback ;) <3

Två låtar jag är väldigt beroende av just nu!!
 
Lyssna gärna!
 
 
 
 
 
 
 
 
Godnatt!

fullspäckade dagar!

Hejsan!
 
Har varit två dagar helt fullspäckade med saker och är hemma först nu!
I torsdags var det som sagt äntligen julavslutning i skolan och efter det åkte jag, Elin, Therese hem till Andrea och hade en liten tjejkväll där var jättemysigt och en kväll med många skratt.
 
På fredagen sen var det bara att ta bussen från Kinna hem för ett snabbt ombytte och sedan raka vägen till Svenjunga där min lille älskling väntade, fast om han hade fått bestämma hade det blivigt raka vägen från Kinna till honom men jag kände att jag ville byta om haha! söt där!
 
 
var ialla fall två riktigt roliga och mysiga dagar;)

Dessa ord stämmer såå bra;)
 
 
Puss o kram på er! ha ett bra jullov!
 
 
 
 

Stor lycka!

Lyckan är just nu väldigt stor då jag äntligen har klarat nationella provet i matte!! Sådan ångest jag har haft inför detta asså!
Fick redan på det idag efter vi hade haft muntliga nationella matte, då läraren sa " Ni i denna grupp är alla godkända"
Först reagerade jag inte för jag trodde hon skulle vända sig till mig först och säga, " men inte du emma" haha, men det gjorde hon inte som tur va;)
 
Slutade med att jag började lipa pga stor lättnad och Andrea och Alexandra började skrika som galningar!
 
 
Nu behöver jag aldrig mer se matte mer i hela mitt liv, eftersom detta var den sista mattekursen. Jippi!!
 
 
 

Julpynt

Nu är det julfint i hemmet!
 
 
Snart jullov så gött!

I LoVe YoU <3

Fick denna gulliga bild igår, ser ni vad det står!
 

Lyhört nej bara jäkligt hög musik!

God kväll på er!
 
Sitter här i sängen och kan verkligen inte sova! Hmm jag undrar vad det kan bero på, antagligen därför att grannen har sin dunka dunka musik på högsta volym och och skriker med, inte sjunger SKRIKER! eller för att min syster sitter med högsta volym på sin dator och skypar med killar och gapar med sin kompis som ska sova över.
 
Hmm jag undrar varför jag inte kan sova, hahaha men måste säga att det är rätt komiskt!
Hör sen mamma skrika från rummet brevid:
" Emma ska vi ta in på hotell så att vi kan få sova eller, detta är fan inte sant, Går snart och lägger mig i tvättstugan"
japp det var mammas kommentar till det hela. Håller med.
 
 
 
 

VG resor

Vi ska vecka 3-9 ut och praktisera vart man vill som har med hotell och turism att göra då såklart, så igår var jag på en liten arbets intervju på VG resor och idag fick jag det glada beskedet att jag fick jobbet;) Jag blev jätteglad!
 
VG resor är ett företag som annordnar bussresor och åker med turister och guidar och sådana saker. Så förhoppningsviss kommer jag hänga med och guida lite hihi!
 
 

Mys hos pappa

Hejsan!
 
Ska ikväll med Fanny till pappa och ha lite filmmys, ska bli jättemysigt för det var ett tag sedan nu som vi träffat pappa en längre tid, Förhoppningssvis kommer det att bli skräckfilm eller det måste det bli! så kul! haha.
 
 
Ha en bra fredag!!

Nationella :(

Har idag haft nationellaprov i matte och jag har ärligt talat ingen aning om hur det gick, för det känns inte som om det gick dåligt men jag har heller ingen känsla av att det gick bra! Så vi får helt enkelt vänta på resultatet från läraren istället!
 
Såå nervös, men det är ingen ide att gå runt och tänka på det men det är svårt att låta bli eftersom matte aldrig varit min starka sida.
 

Red

 
Färgade mitt hår på nytt i tisdags och har färgen mörkröd eftersom jag gillar den mest! Första gången jag färgade mitt hår för några månder sedan till denna färgen så sa frisören att jag bara skulle komma till salongen igen nästa gång jag ville färga det till samma färg, så var det bara att köpa ett paket med exakt samma färg som jag kunde fixa hemma, så det var jättebra! Eftersom denna färgen inte finns i affärerna!

Promenad i svenjunga

Hejsan!
 
Igår åkte jag direkt efter skolan till min sötis, och sov över där till nästa dag! Man får passa på att träffas när man kan eftersom han bor en bit bort!
 
Ska nu bara ta det lugnt och imorgon ska jag hjälpa till att fixa julmat till det årliga julbord som cafestången på hässleholmen har varje år, och efter det ska jag direkt till mina kompisar och göra klart min film som ska vara klar till på engelskan på torsdag!
 
Lite bilder från min och Alis härliga vinterpromenad ;) ( Slutade med att jag nästan haltade hem med stelfrusna tår, men aja så kan det gå! haha.)
 

Easy briissii beautiful...COVERRRRRGIRRRRRRL

Hejsan!
 
Sitter här med Andrea och asgarvar åt två videos som vi såg igår och sitter vi och försöker koncentrera oss på matten men det går inte när Andrea skriker " I FEEl SEXIIIIII" asså jag dör!
 
Kolla dom e verkligen roliga !
 
 
 
 
 
Våran humor är bättre än bäst!

Me today!

Snön forsar ner och det blir bara mer och mer, undra om det bli lika mycket som förra året?
Tycker iaf att det är lite mysigt att sitta inne i värmen med en filt och kolla ut på alla gatuljus och se alla julstjärnor lysa i varje fönster!
 
Me today!
 
Hade min nya tröja från Ullared idag ;)!

Plattång från älsklings killen

Hejsan!
 
Igår var jag och jobbade hela dagen och på kvällen när jag kom hem hade jag och Fanny lite julbak med julmusik som vi har varje år!
 
Idag har jag iaf varit med Ali hela dagen, och först var vi lite i stan sedan åkte vi hem till mig och bara tog det lugnt!
Helt plötsligt tog han fram en påse med en lite tidig julklapp till mig, och där i låg det en helt ny plattång som jag velat ha jättelänge, en alldeles egen, jippi.
Men måste säga att jag alltid får lite ångest när folk ger mig saker för då måste jag överrösa dom med presenter från mig, men det får jag göra sen på julafton, då jädrar haha.
 
So happy, love you!
 
 
Thank you darling hehe!

RSS 2.0