Fredag

Hejsan!
 
Idag hade vi bara en lektion i skolan så det var riktigt gött, när jag hade slutat hämtade pappa mig och vi åkte direkt och kollade bilen på en verkstad. Efter det så handlade vi som varje fredag. Det är konstigt men det har blivit någon tradition på fredagar att pappa hämtar mig och vi handlar ( fast inte dom dagar jag har annat för mig;)
 
 
 
 

Hemma med de små galningarna

Hejsan!
 
Är just nu själv hemma med två galningar alltså Fanny och Caspian, hehe vi får se vad som händer, själv funderar jag på att kolla på the hunger games eftrsom den är såå bra, men dom kanske förstör min plan haha!
 
 
 

R.I.P

Hej!
 
Denn dag var bra, förutom när det kom till slutat av lektionen då helt plötsligt alla 3:or kom in i klassrummet, alla undrade vad som hände men ngen visste inte ens dom. Vi satt helt enkelt där när några lärare kom in och talade om den sorgliga nyheten om att vår gammla klassföreståndare dött!
Blev jätte ledsen över detta som jag tror alla blev eftersom att han var så bra och fantastisk på alla sätt.
 
R.I.P Per-Arne berglund.
 
                                                   
 
                                                   
 

Tandställning borta, check!!

Hejsan!
 
Har idag varit ett väldigt resande in till stan och tillbaka idag eftersom jag har tagigt bort min tandställning, så hade två tider, en på morgonen och en nu vid 3. Men nu är det äntligen gjort och det känns jättehärligt men väldigt konstigt eftersom det är så lent mot tänderna haha!
 
Ska ialla fall till dansen snart, det är ju öppethus så ska testa på lite MTV dance!
 



Fotopromenad

Hej!
 
Var nyss ute på en fotopromenad kan man säga, jag gick alltså en sväng medans jag ibland stannade för att ta lite bilder. Var väldigt skönt att vara ute och gå lite men man kan ju inte säga att det är någob värme ute, det är mer höstmorgon ute!
 

Längtar

Hej!
Sitter här i skolan med några kompisar och väntar på att matlagningskursen ska börja, när jag plötsligt inser at morgon ska jag ÄNTLIGEN bli av med min tandställning. Bara tanken på att kunna le utan att tänka att alla "glor" och slippa känna att något som skaver mot läppen gör mig så glad. LÄNGTAR!
 
 
 
 

Landet

Har nu kommit till pappa för ännu en vecka på landet.
Medans jag sitter här har jag fått mitt hår plattat efter lite tjat från freija, man kan säga att mitt rum är som en hårsalong eftersom Fanny sitter här och lockar håret med. Men det är bra med lite gemenskap.
 
Lite bilder från innan när jag var ute med freijas kamera!
 

Eva & Adam

God kväll!
 
Sitter här i mitt rum forever alone eftersom alla redan har gått och lagt sig, fast inte riktigt alla. Fanny & Moa är ju ute och tar Sjöbo med storm, Vet inte vad dom gör ute till 3 på natten men kul har dom ialla fall ;).
 
I min ensamhet har jag fått lite nostalgi minnen från en TV- serie som jag kollade väldigt mycket på när jag var mindre. Ni alla vet nog vad jag pratar om när jag säger " Eva & Adam". Såå söta är dom.
 
 
 
Små o söta!
 
Här är en bild på adam som liten och nu som väldigt mycket äldre! Rätt söt nu.
 

Don`t know why?!

Tjenare!
 
Slutade som sagt 12.20 idag så direkt när jag kom hem så var jag ute på en långpromenad i det soliga vädret, är inte så varmt men fint är det.
 
Nu ska jag bara njuta av helgen!
 
Vet ej varför, men efter promenaden hade jag inte så mycket att göra!
 
 
 
 

Scheman & tröjor

Hejsan!
 
Idag var jag i skolan till 4 våran längsta dag. Dom andra dagarna älskar jag för då slutar vi såå tidigt, har inte riktigt vant mig om man skulle kolla på vårat gamla schema som var hemskt.
 
Ser ialla fall fram emot imorgon eftersom det är FREDAG, vem gör inte?! Går till 12.20! hehe
 
En tröja jag fick låna av min kära syster!

Look

Me today
 
 
P.S Letar desperat efter en tatueringsstudio som kan tatuera dom som är under 18 år, och jag blir galen, herregud fyller 18 nästa år och det är inte så att mitt skin kommer vara mer moget då än nu HALLÅ!!
( vet att det inte är pga skinet som dom inte tatuerar mindreåriga, men får smått ryck) 
 
 

Måndag

Hej!
 
Hade en riktigt go dag iskolan idag, hade sovmorgon till tio en lektion i skolan sen slutade vi 12, Härliga tider. Vårat schema är överhuvudtaget riktigt bra med korta dagar.
 
Nu är jag ensam hemma och kollar på Ellen`s show, hon är riktigt rolig hon.
 

Träslövscamping

Har nu kommit hem från träslövsläge camping efter att ha sett pappa och bandet spela, det var verkligen fullt ös med en gång. Var och kollade förra året med och det är alltid lika roligt! 
 
 Sov i denna stuga var iallafall bättre än tält!
 
Påväg hem, trötta var vi allihopa.
 
På kvällen sen var alla andra barnen ute i mörkret medans jag och Jenny satt och lyssnade på musiken och spanade.

Cockpit

I ett tidigare inlägg berättade jag att jag skulle bjuda min syster på bio men kunnde inte berätta vilken film det var, har nu varit på bion och det var filmen "Cockpit" den var hur kul som helst helt över förväntan!
Var väldigt mysigt att få bjuda syrran på  bio!
 
 
 
 
Värd att se!

Liseberg nr 4

Hejsan!
 
Har hänt en hel del nu när jag inte kunnat berätta om det direkt pga internet. Först var jag ju på liseberg IGEN med Anastasia & Emelie, hade riktigt kul och som vanligt  när man är på liseberg så åkte vi en massa tills det stängde. Passade till och med på att "hänga" vid farfars bilar som de coolingar vi e!
Som tur var lyckades jag krongla mig ur Atmos fear phuu!
 
 
Nu dröjer det  väl ett år igen innan man är här igen, måste även säga att Linda hade också varit med på liseberg om det inte varit för dumma baciller!

Hjärnsläpp

Hejsan!
 
idag har det var en härlig dag! Slutade första skoldagen klockan tio vilket är skönt! Men på måndag så börjar det på riktigt, fast vi har ändå sovmorgon. När jag kom hem så tog jag en sväng in till stan med pappa och handlade och efter det så var jag bara ute och njöt av solen, måste passa på nu innan hösten kommer!
 
Eftersom det är fredag idag har vi som vanligt ätit tacos och ikväll blir det filmmys och lite smått och gott.
 
Lite bilder som jag och Freija tagit.
 
// Tack till Freija för hjälpen av detta inlägg! hehe...

Mobilinlägg

Hej! 
Har ju inte lagt innågot på ett tag pga att vi inte har något internet, så detta inlägg görs via en mobil. Men lovar att lägga ut allt nästa vecka när vi har Internet igen. 
Har iallafall varit i skolan idag men det var inte en riktig skoldag, var baradär till 10 sen slutade vi. 
 

Problem med nätverk IGEN

Hej!
Kom ju till pappa igår och har inte något internet där fortfarande, så kommer inte kunna lägga ut något på ett tag. Anledningen till att jag kunnde lägga ut detta är att jag just nu är hos mamma eftersom jag ska sova här inatt så jag lättare kan komma till liseberg imorgon.
Kommer komma bilder från olika tillfällen från denna vecka nästa vecka när jag kommer till mamma igen!
 
 
 
 

Fanny grattis på fjortis dagen <3

Hej!
Har hela morgonen ståt i köket och bakat Fannys födelsedagstårta och nu står den i kylen för att stelna så ni får se bilder på den lite senare.
Ialla fall så fyller ju lille Fanny 14 år imorgon men ska fira henne med mamma, mormor idag eftersom vi är hos pappa imorgon.
Av mig fick hon ett set med massa örhängen och så bjuder jag henne på bio, men kan inte säga vilken film om hon går in på denna sida så det får ni reda på efter onsdag :)
 

I Säm

Har precis kommit hem från en trevlig och riktigt rolig fredagskväll hos Elin. Det var kräftfiskepremiär och då var vi och en massa folk med på stranden och grillade, badade och lekte lekar. Hade riktigt kul och både jag, Elin, Victor, Carl och Elins mamma var kvar till ca 02 på natten.
 
 
 
Elin blev lite ljusare p.g.a fotoblixten.
 
 
 
 

Tog tid men nu funkar det ;)

 
 
 
 
Äntligen funkar det att lägga ut bilder, har varit något konstigt med bloggen idag så har inte haft möjlighet att lägga ut något men nu funkar det!
Har iallafall solat och gått ungefär hela dagen, så har haft sköna och luftiga kläder. 
 

Swing it!

Ska snart ut på en promenad men först ska jag lägga ut lite konstiga bilder som jag tog förut.
Vet ej varför! Hade kanske tråkigt.
 
 

Önsketänkande

Hejsan!
Idag har det varit såå tråkigt väder att jag inte gjort så mycket, det som gjorde att jag iallafall hållt mig uppe var min långa och raska promenad som jag tog på morgonen. Lite frisk luft i regnet gör allt.
 
Fast hade nog föredagit att få lite frisk luft på dessa platser istället, eller?...
 
Och många mer ställen:)
 

Bio

Har precis kommit hem från bion med Elin, Andrea och Alexandra. Vi kollade på "Snow white and the huntsman" den var hur bra som helst tycker jag.
 
Mycket värd att se!
 
 
 

vänner dax

Ska nu sätta mig bekvämt i sängen och kolla på min älskade vännerserie, har nämligen bara vännerserien hemma hoss mamma så att jag inte ska kolla varje vecka så att den tar slut ( vet har mina konstigheter för mig). Därför är det första jag gör på söndagskvällen hos mamma, att kolla vänner.
 

Liseberg 2 dagar

Har nu varit på Liseberg två dagar i rad, både Måndag med mamma och Fanny och på tisdagen var jag med Elin, Victor, Carl, Nisse och Pontus.
Har varit hur kul som helst båda dagarna. Har kanske inte varit världes bästa väder men det har inte gjort något för då har det ju inte varit lika mycket folk.
 
Här är lite bilder från dag 1 från liseberg ;)
mammas första vinst;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mammas vinster :)
 
Dag 2 :)
Första gången i kanonen för  mig riktigt kul, och som stöd var dessa underbara människorna med ;)
 
 
I lisebergshjulet, ska bara säga att jag och Elin var nära på att dö när killarna inte ville sitta still.
 
 
 
 
 
Har inte lagt ut något på bloggen fören nu eftersom internet inte har funkat på hela veckan. Men nu har jag en hel vecka med internet.
 

RSS 2.0