Lördags pizza

Halli Hallå!
Idag har det varit en riktigt slödag och alla har bara gått runt i mysis kläder hela dagen :) Gött.
Vi började även dagen med en bra film.
Jag och pappa gjorde idag hemgjord pizza till middag, en med köttfärs och en med ananas, skinka och paprika och en  bit till mig fast utan något kött eftersom jag inte äter det.
Har varit en härlig lördag och har nu suttit hela kvällen med Fanny, Freija och Elliot och spelat sims haha. Satt så länge att vi missade earth hourmen det är lugnt vi tar nämligen igen det nu med en timma bara med levande ljus.

Våra goda pizzor:)









Resultat:) 



Ha en bra kväll!


Historisk händelse

hallu!
Sitter nu i skolan och väntar på att alla ska komma är nämligen som vanligt lite tidig. Idag går jag till 15.20 men det gör ingenting för det är ju FREDAG!!!
Måste berätta om något historiskt som hände igår, Freija plattade mitt hår. Okej nu tänker väl ni, eee okej. Men det är så att jag har aldrig plattat hela mitt hår för jag har varit så rädd för att det ska bli slitet och så, men igår gjorde jag det ändrarde också till mittbena när vi väl var igång.

Så här blev det:





:) ha en bra Fredag!




Tom skola

Sitter på en bänk ensam i skola och väntar på att pappa ska komma för vi ska nämligen på utvecklingsamtal som är så tråkigt, men aja vi får väl hoppas på att läraren har något positivt att säga. Men just nu vill jag bara hem. En tom skola är en ännu tråkigare skola.



Önska mig lycka till.

Ny tröja

Hallå!
Kom precis hem from scool. Har haft ett jobbigt historia prov som man kanske har lite ångest för just nu hehe.
Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på att få åka till dansen, funderar att kolla lite på "Får vi följa med" ;)

Här är tröjan som jag köpte igår.







Finns i en massa fina starka färger, ville bara ha dom allihopa ;)



Njuter av solen

Har precis ätit och ska snart in och duscha, resten av familjen sitter runt bordet och gör en ordlek då man ska hitta på en historia men man får bara säga ett ord var haha det är väldigt roligt att lyssna på.
Har varit med mamma i knalleland idag och köpte en färgglad tröja, har tyvärr inget kort på den för den är hos mamma men jag ska vissa den imorgon. Den är jättefin tycker jag.
Resten av eftermiddagen har jag suttit och pluggat och läst en tidning i en fotölj i solskenet med Fanny & Freija.

Här är några bilder som vi tog.












30 grader i februari

Har precis kollat på serien "30 grader i februari", för er som inte har sätt den så är det en svensk serie som gå på 1:an kl 21.00 på måndagar. Den är faktiskt riktigt bra och vissa kan tycka att den är lite djup. Det handlar om tre olika huvudpersoner som har flyttat till thailand. Så om ni ej har sett den, Se den.











One piece

Kom precis in från en kall åktur på moppen med Freija. Vi åkte till Brämhult en sväng och skämde ut oss, så nu kan vi aldrig åka dit mer ;) hehe.
Annars har det varit rätt lungt bara skola som vanligt, men måste säga att jag är rätt trött på skolan nu och vill bara ha sommarlov helst för evigt.
Sitter nu i min onepiece och värmer upp mig.



Ha en bra kväll!


Walk and talk

Hallu!
Idag har jag spenderat min dag på showakademien då vi har dansat modern dans från kl 10 till halv 3. Det har varit såå kul att testa något nytt och detta var även väldigt annorlunda mot det jag brukar dansa det var lite friare rörelser. Nu har jag blåmärken på ben och armar efter att vi rullat omkring på golvet, men det är det värt :)

Nu har jag och Fanny varit på en promenad i solen och tagit lite kort! ;)























Mysss o ha en bra helg!!


Mycket att göra

Idag har det varit en fullspäckad dag.
Dagen började med att jag åkte till Göteborg där jag skulle möta klassen vid skandinavium, när alla var samlade gick vi in och hade tre föreläsningar framför oss och dom var faktiskt väldigt bra så förmiddagen gick väldigt snabbt, när föreläsningarna var slut åt vi lunch på mcdonalds och sedan begav vi oss till turmässan. Den var hur stor som helst och det var montrar för alla länder i världen kändes det som.
Efter en timme där var jag sedan tvungen att gå för jag skulle till BHC, så jag tog bussen direkt till ishallen där vi samlades och började dansa. Det var jättekul som vanligt, emellan allt fick vi ju även kolla på matchen och till våran stora glädje vann BHC med 5-1. Var inte hemma förren kl:10. Så nu är jag trött.
Sammanfattat har det varit en fantastisk dag.








Här var en mega chokladfontän som man fick doppa jordgubbar i. mums.




Sov gott!!

sunny day

Har precis tagit en dusch efter ett svettigt danspass idag igen. Denna vecka har det och kommer bli mycket dans och det tycker jag är väldigt kuul. Vi håller nämligen på att öva inför BHC som är i morgon plus att det är workshop på lördag, I LOVE IT!
Jag hoppas att alla varit ute idag för det har varit underpart väder och om man stod i solen började det till och med bränna lite, gött.

Just nu taggar jag Göterborg med klassen imorgon.





Ha en bra torsdag.


Einstein

Har precis haft matte och jag är såå trött i mitt huvud just nu att jag inte orkar tänka på att det är 1h 30min kvar i skolan, men det som håller mig uppe just nu är tanken på att detta är den sista långa dagen. Men snälla ingen mer matte nu.
Känner mig verkligen inte som någon Einstein.    




Visst är bilden söt!

Chess

Kom nyss hem från skolan och är helt slut, var ärligt talat nära på att somna när vi kollade på film på spanskan. Vet inte varför man är så trött men det är väl bara för att det snart är sommarlov, LÄNGTAR.

Igår målade jag lite nytt på mina naglar som jag gör varje vecka, denna vecka blev det schackrutor i svart vitt.









Ha en bra dag!


Sunday

Har försökt ett tag nu med att sätta igång mina gamla sims spel men dom vill inte funka och det är tråkigt för det var så längesen jag spelade det. Men vi får väl se bad som händer.
Har precis badat och ska nog läsa en bok som vi fick i svenskan men jag är inte alls lässugen just nu men den måste vara slut snart så får ta mig i skinet och läsa slut den nu.



Ha en bra söndag!

BHC

Halli hallå
Jag har nu kollat på film med Freija, Fanny och Elliot, vi kollade på i rymden finns ing känslor, det var andra gången jag såg den nu.
Resten av dagen har jag spenderat i ishallen då vi har uppträtt i pauserna som jag skrev innan. Det var jätte kul, men det var även lite läskigt för man visste liksom inte om folk skulle kolla plus att de som gick förbi var jätte nära en så man var bered på att smälla till någon i ansiktet närsomhelst, men som tur va hände inget sånt och det var jättemånga som tittade.
Så eftersom det gick så bra idag ska vi kanske uppträda på en BHC match igen på fredag!! :) Jippi.







Gick 3 minuter innan det var slut och då stod det 1-0 till BHC så vi hoppas att det inte ändrades.


Fest i köket

Sitter här nu och bara väntar på att få åka, ska nämligen till BHC i ishallen och dansa, våran grupp ska dansa i pauserna och vi ska dansa två danser 6 gånger. Det ska bli såå kul. Hoppas det går bra.

Tänkte även vissa lite roliga bilder som jag tog från igårkväll, då alla var lite spexade
På bilderna är det pappa, Jenny, Fanny, Freija & jag på en bild som ni kan se. 















Vi hade hög musik och dansade bugg och tryckare hahaha.

R.I.P

Idag har det varit en ganska jobbig dag. Har nämligen varit på begravning sen kl. 12, eftersom det var vi som höll i det var vi tvungna att fixa en massa så nu är jag rätt slut. Men själva begravningen blev jättefin och känslosam. Jag hoppas lille Bengt har det bra, och vi saknar honom.

Här är lite bilder från begravningen.









Vi han ej säga dig farväl
ty döden kom så fort
Men nu vi säga dig vårt tack
vid evighetens port.


hämden är ljuv

Kom nyss hem från Hanellore som är min mormors brors fru. Just nu håller jag på att baka en morotskaka till en begravning som är i morgon. Olyckligtsviss är det min mormors bror Bengt som vi ska hålla begravningen för :(
Ni ska få se mer bilder av begravningen imorgon när vi kommit hem och jag hoppas han får det bra nu när smärtan är borta. R.I.P.

Tänkte vissa vad Fanny och Freija gjorde igår när jag för några sekunder vände blicken bort.
De tog min smällkaramell av silkespapper och rev sönder i små bitar över hela min säng. Jag måste nämna att jag fick ta damsugaren och ta bort allt med för det blev så elektriskt.
Dom ska en dag få ångra att de någonsin gjort detta.


På denna bild har jag ändå fått bort lite ;)


Lady Gaga

Kollade igenom mobilen på lite bilder och hittade en bild från i vintras när det var dans workshop, då det kom en tjej från Göteborg och dansade med oss, hon lärde oss en jättebra Lady Gaga koriografi. Vi fick också roliga scenkläder att dansa i.

Jag längtar redan till nästa workshop som är den 24:e.


Mycket färg och roliga att dansa i.

Spring

Hej!
Idag åkte jag min första runda på moppen för i år och det var riktigt kul, det var inte kallt alls. Åkte till mamma för att hämta lite saker och sedan tanka så att man inte får bensinstopp som förra gången. Hoppas det är fint hela vecken så att man kan ta moppen till skolan också.
Denna dagen har verkligen sprungit iväg men det är väl så när man har ledigt.






Rolig dag med kompisarna

Hej hej!!!

Har nu hänt en hel del för hela dagen igår var jag med Linda, Emelie och Katarina. Vi gjorde en massa saker men det första vi gjorde var att baka lite chokladbollar och Linda & Katarinas berömda kompis kaka, det var väldigt kul när vi skulle göra dom för man kan säga att det är smaksatt smör med pärlsocker men dom blev goda ändå.
Sedan packade vi Emelies gulliga picknick korg och begav oss till ett jättemysigt ställe i frufällan som Linda & Katarina hade hittat på morgonens joggingtur.

Sedan var vi där en stund och fikade och tog roliga kort måste även nämna att vi vandaliserade en möglig bänk men jag tror vi gjorde resterade besökare en tjänst.
Sedan när det började bli lite kyligt begav vi oss hem till Emelie igen och och grillade lite hambörgare, det var jätte mysigt för vi satt ute på altanen med levande ljus, filtar och musik.
Efter ett tag bestämde vi oss för att gå in och kolla på en skräckis som heter Mirrors 2 och den var riktigt läskig men jag måste medge att den blev lite mindre läskig när Linda satt ihoptryckt jämte en och små sjöng om grisar och penistwist eller var det nu var, det var iallafall riktigt kul.

Efter filmen följde vi Linda hem i mörkret, LÄSKIGT!! När vi kom hem till Emelie igen skulle vi kolla på Simbad men jag och Katarina somnade efter halva så Emelie fick väcka oss så att vi kunde gå och lägga oss i sängen istället.

Det var en riktigt bra och rolig dag det måste verkligen göras om!!
Här är lite bilder från gårdagen.





























Hade jättekul !!



Krya på dig

Hej!!

Har flängt runt väldigt mycket idag, Har varit och handlat åt min mormors brors fru eftersom hon inte kan det. Sedan har jag och mamma varit och hälsat på mormor på sjukhuset för hon har jätte svårt att andas eftersom hon har vatten i lungorna, så jag hoppas verkligen att hon blir bättre, sedan åkte vi hem en stund och sedan tillbaka till sjukhuset.

Men emellan allt flängande så skulle vi tvätta men eftersom vi hade tagit fel tvättdag så var vi tvugna att tvätta i badkaret men det funkar ju det med det var ju så de gjorde för.



Sen på kvällen så hade jag lite kul och slänge ihop en mumsig snickerskaka.





Ha en bar kväll och såg precis att LOREEN van melodifestivalen JAAAA hon var ju den bästa!! :)

Nu är det fredagsmys ...

Idag har det hänt en hel del, Jag kan börja att berätta om skolan då vi lagade spanska tapas det är som smårätter på ett långbord som de äter i spanien. Då var vi i grupper som skulle laga olika smårätter. Min grupp lagade, Pisto som är en varm grönsaksröra kan man säga och sedan aubergine med ost och till sist smält choklad som man skule doppa några spanska kakor i. Vi hade iallafall kul och det blev rätt så gott. Det tog även sin lilla tid för vi började laga halv 2 och var klara vid halv 5 och sen var vi tvugna och diska så kom ifrån kl 5, har nog aldrig varit i skolan så länge.

När jag kom hem sen väntade jag på mamma för vi skulle sedan dra till bio som började kl 9. Så vi köpte lite godis på vägen. Vi kollade på, En gång i Phuket, den var faktiskt jättebra och hur kul som helst så om ni inte har sett den tycker jag att ni ska se den.

Lite bilder när vi lagade mat i skolan.


Det var bara grönsaker :) gött









Och resultatet :)


Bio





Ska nu läsa lite
Sov Gott!

inte vara negativ

Hej!

Känslan när man vaknar upp och det snöar är inte rolig. När man tror det är borta kommer det tillbaka, plus att jag glömmde mina hörlurar hemma så att kag inte kan lyssna på musik på lektionerna då blir man trött på sig själv, kanske låter lite negativ just nu men så är det.
Då hittade jag denna bilden som gjorde mig lite gladare




Shoes

Hellu!!

Kom precis in från att har varit och handlat. Känner mig även väldigt "smidig" för att vi hade yoga på idrotten idag hehe. Senare ska jag även till dansen och det ska bli riktigt kul som vanligt specielt nu när vi börjat med en koriografi som jag nämde tidigare.





My shoes, Have a great day!!

bubblis

heeej !

Kom precis upp från ett varmt bad och kollar just nu på big brother mot min vilja. Idag är även den dag jag väntat på länge, nämnligen desperate housewives den näst bästa tv serien efter vänner. Det är den sista säsongen nu så det är väldigt sorgligt.
För alla som vill se den men inte vet när den går så kommer den på tisdagar klockan 21.00 på 5:an.



Ha en go kväll :)

kyligt värre

Hej!
Sitter här med täcke och filt och fryser som en galning. Har varit kall hela dagen och vet inte varför men det är väl så bara kan ha sådana dagar ibland. Det är därför jag vill jobba och bo utomlands när jag blir äldre.
Slutade klockan 12 idag så det har varit riktigt skönt, plus att fanny ringde nyss och sa att hon har en överaskning till mig så nu är man väldigt nyfiken.

Här är några spontanbilder :)






Helg korta helg

Hej allihopa!
Nu är det ju söndag IGEN! Känner att helgerna går för fort vill bara ha mer helg. Så nu sitter man här och laddar för en ny skolvecka. Men denna vecka kommer änndå bli rätt skön eftersom vi har tagit bort alla spanskalektioner så att vi får sluta tidigare hihi.




Så nu ska jag plugga lite till historiaprovet som jag missade pg.a tandläkaren!!
Ha det bra.

Lördag

Hej!
Idag har jag varit med Freija och Ida på stan och gått runt o tittat lite. Freija och Ida hittade en massa men jag hitade ingenting som vanligt eller jo jag hittade en snygg skinjacka men det får nog bli en annan gång.
Men vi hade roligt iallafall.
Nu kollar vi på melodifestivalen, så vi får väl se vilka som går vidare, vet inte vem jag tycker är bäst ännu men vi får väl se om man ändrar åsikt.



Ha en fortsatt bra kväll!

Promenad

Hej!
Håller på att söka sommarjobb på flera ställen och det går rätt bra har nu sökt till två ställen och ska nu söka till ett tredje, men när jag skulle fylla i den ansökan så var det jätte konstig ut för på dom låter det som att man ska söka jobb för livet men det ska jag ju inte det är ju bara ett sommarjobb, men aja det årdnar sig nog.
Sedan kännde jag och Freija för en promenad i det fina vädret och sagt som gjort gjorde vi det.

Här är några bilder från vår promenad.












vårväder

Hejsan!
Idag är det ett sådant härligt vårväder som man bara har längtat efter så nu ska man njuta.
Min syster har även skaffat blogg nu så har hjälpt henne med att ta lite blder efter skolan, det var rätt kul för hon blev aldrig nöjd.

Lite bilder med mig, Fanny och det fina vädret!









En liten bild på min lilla Tia med.


Ha det bra!





RSS 2.0