Rolig dag med kompisarna

Hej hej!!!

Har nu hänt en hel del för hela dagen igår var jag med Linda, Emelie och Katarina. Vi gjorde en massa saker men det första vi gjorde var att baka lite chokladbollar och Linda & Katarinas berömda kompis kaka, det var väldigt kul när vi skulle göra dom för man kan säga att det är smaksatt smör med pärlsocker men dom blev goda ändå.
Sedan packade vi Emelies gulliga picknick korg och begav oss till ett jättemysigt ställe i frufällan som Linda & Katarina hade hittat på morgonens joggingtur.

Sedan var vi där en stund och fikade och tog roliga kort måste även nämna att vi vandaliserade en möglig bänk men jag tror vi gjorde resterade besökare en tjänst.
Sedan när det började bli lite kyligt begav vi oss hem till Emelie igen och och grillade lite hambörgare, det var jätte mysigt för vi satt ute på altanen med levande ljus, filtar och musik.
Efter ett tag bestämde vi oss för att gå in och kolla på en skräckis som heter Mirrors 2 och den var riktigt läskig men jag måste medge att den blev lite mindre läskig när Linda satt ihoptryckt jämte en och små sjöng om grisar och penistwist eller var det nu var, det var iallafall riktigt kul.

Efter filmen följde vi Linda hem i mörkret, LÄSKIGT!! När vi kom hem till Emelie igen skulle vi kolla på Simbad men jag och Katarina somnade efter halva så Emelie fick väcka oss så att vi kunde gå och lägga oss i sängen istället.

Det var en riktigt bra och rolig dag det måste verkligen göras om!!
Här är lite bilder från gårdagen.





























Hade jättekul !!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0