Lördags träning

Godmorgon! 

Har precis vaknat denna sköna lördagsmorgon, och idag står väl inte så mycket på schemat, utan att jag ännu en gång ska utforska lilla svenjunga och se vad det har att bjuda på;) 

Ska även njuta av mina Goa träningsvärk i lår/ rumpa, som jag råkat få, av dans och gym! 

Ha en go lördag! Och så bjuder jag er på lite hemma rump övningar! Alltid bra att ha vet ni;) 




Sjukis

Hallå 
Nu är fet äntligen lov och då är det klart att man åker på förkylning och feber! Det är som det bara har legat där under ytan och bara väntat på lov det med! Men aja life is a bitch, så nu e det bara att kurera sig och ta en paus i träningen så man blir frisk fort. 

Förresten brukar ni ha några craivings när ni e sjuka? 
Det har jag i alla fall varje gång jag har feber, och denna gång vaknade jag upp och var sugen på jordnötssmör!! Haha i know wierd! Men det e lugnt mamma fick åka ut ett ärende så nu har vi det hemma;)

Ha en bra kväll! 



Fest för 20 åringen

Idag är det lördag och jag ligger i soffan och är sliten och har ett huvud som snart sprängs! Men det gör inget för jag hade en toppen kväll igår med bästa människorna! Lille Alexandra fyllde 20 år och vi firade henne med en kväll på Harrys och förfest hemma hos henne, hoppas hon hade kul för det hade jag i alla fall! 

I morse var jag i alla fall fuktig och släpade upp mig ur sängen och drog till gymet, är alltid gött att träna dagen efter en party kväll så man kan känna sig lite piggare! 

Ha en bra helg nu! 





RSS 2.0