Söndag igen!

Hej!
 
Nu är det söndag igen och det känns som om helgerna bara rusar förbi en!
Därför få man ta vara på varenda sekund, fast det kan ju vara rätt svårt ibland!
 
Just nu håller jag på att hjälpa mamma med tvätten och senare ska jag ut och övningsköra, det är ju såå kul fast vet inte om jag är så bra på det, övning ger färdighet säger man ju!
 
Kl 19.00 ikväll ska jag ialla fall se på Williams Lista som kommer på SVT play varje söndag, den är jätterolig, om ni inte sett den så är det värt att göra det!
 
 Här är trailern till serien!

Bowling

Hej!
 
Idag började vi dagen med en skräckfilm som vi inte han se klart på men får se slutet någon annan dag för den var riktigt spännande!
Ialla fall så han vi inte se klart filmen eftersom vi skulle och bowla hela familjen, det var jättelängesen jag bowlade men det var kula att göra det igen.
 
Det gick inget bra för mig jag förlorade hela skiten hehe, som vanligt ;)
Resultat: Pappa vann!, 2:aJenny, 3:acaspian, 4:aElliot, 5:a Freija & sist jag, stolt;)
 
 
Efter det tog jag och Freija ett tufft träningspass och efter det medans vi fortfarande var svettiga så passa de vi på att städa lägenheten med!
 

Origenterings prov, Check!

Hejsan!
 
Hade glömt datorn hos mamma igår så kunde tyvärr inte lägga in något inlägg då, men gör det nu istället ;)
Hade ju origenterings prov igår då vi fick en karta och så var det bara att springa ut i skogen ensam och leta efter kontroller, måste erkänna att jag sprang vilse en gång men hittade som tur var till baka efter 15 min virrande i skogen hehe.
 
Vi hade 2h 30 min på oss så var till baka kl 12 efter att ha startat kl 09.50. Gillar inte origentering alls bara för att jag inte förstår det roliga i det hela + att jag är kass på att läsa kartor!
 
Resultat: 2kg tyngre skor pga allt vatten och lera i öronen hehe kuuul! not ;)
 
Men nu ska vi vara glada för det är FREDAG!
 
 
Såå nu behöver jag aldrig mer origentera mer i hela mitt liv, tummen upp!!

Svettigt värre!

Hejsan!
 
Idag hade vi bara en idrottslektion och jag bara körde på, först var vi ute och gick en långpromenad till knalleland med sådana där gåstavar,  och tillbaka runt norrby sedan gymade vi som bara den!
Blev svettig och trött i hela kroppen, gött!
 

Me today!

Hej!
 
Idag var det första skoldagen för denna vecka igen, rätt självklart eftersom det är måndag ;)
Har tappat bort min nyckel till mitt skåp så jag måste fråga vaktmästaren imorgon om han kan bryta upp låset så att jag kan sätta dit ett nytt! Usch hatar när man ska tappa bort allt hela tiden!
 
Men aja, ska nu plugga lite spanska till läxförhöret imorgon, önska mig lycka till!
 
 
 
 

Fest hos Victor!

Hej!
 
Är nu hemma väldigt trött efter en riktigt rolig kväll hemma hos victor, det var nämligen fest där och det kom hela 31 stycken som ville vara med så det var verkligen full fart!
Eftersom festen var i Ulricehamn så fick jag sova över där, så att jag inte behövde ta en natt buss. Skönt!
 
Träffade en hel del nya människor som var riktigt snälla och roliga!
 
Glömde av att ta bilder under kvällen så ni får se alla ballonger som victor hade tryckt in i sinna föräldrars rum. Ballongerna var till en rolig aktivitet under kvällen!

Även lite andra bilder som jag tog innan festen!
 
jag igår!
 
 
 

Överaskningsfest!

Har varit på överasknings fest för Andrea, har inte kunnat berätta om det fören nu med risk att hon skulle se det här på bloggen!
 
Var ialla fall riktigt kul och hon blev riktigt överaskad när hon kom in i rummet! 
Hon fick godis av mig och Elin och sedan kollade vi alla på en film, riktigt mys!
 
 

Allt kan hända på Scandic Plaza!

Hejsan!
 
Igårkväll fick jag helt plötsligt reda på att hela klassen skulle äte frukost på hotell Scandic, så vi mötes på hotellet och sedan blev vi bjudna på frukostbuffe ;) Efter ett tag där så mötte vi MMA mästarna från USA Florida. Dom började prata med oss och bjuda in oss till deras match och efterfest nu på lördag! Jag kunde inte eftersom jag ska till victors fest nu på lördag, men andra halvan av klassen gick.
 
Dom var verkligen helt galna och började kasta av sig tröjorna och lyfta våra lärare haha ;)
Här är lite bilder från hela köret!
 
 
Foton av Andrea Simba Venezuela!

Trött??

Hallu!
 
Har nog aldrig varit så här trött som jag varit denna vecka, har alltid kunnat gå upp rätt lätt men denna vecka har jag legat kvar en kvart i sängen när klockan ringt och mamma har fått dra mig upp ur sängen.
 
Ska bara säga att det ska bli väldigt skönt med helg!
 
 
Nu ska det kollas vänner :D
 
 

Bra idrottslektion! konstiga bilder!

Hejasan!
 
Idag hade ju vi bara en idrottslektion i skolan och jag måste säga att jag och Elin var jätteduktiga. Först origenterade vi och efter det så joggade vi 2 varv runt Ramnasjön utan att stanna!
Vi kom senare fram till att vi känner oss stolta hehe!
 
Så nu ska jag dusha och kolla serier på datorn.
 
Här är lite roliga bilder som jag hittade på mig och Freija från förra veckan!
 


Vi hade tråktigt om man säger så :)



 

Me today!

Hejsan!
 
Något konstigt hände idag, sedan jag började gymnasiet har jag inte varit särskild rädd för att redovisa för klassen. Men när vi skulle göra det idag så var jag något så fruktansvärt nervös!
Förstår inte vaför jag var det just nu, hoppas det bara var en engångs grej!
 
Me today:
 




Stress på morgonen!

Hej!
 
Idag var det inte världens bästa start på dagen, för det första så ösregnade det när jag skulle ut till bussen och när jag kommit ner för alla trappor i trapphuset så kommer jag på att jag glömt mitt paraply så det var bara att springa upp igen.
När jag sedan kommit halvägs ut till bussen kommer jag på att jag glömt min dator hemma så det var bara att springa som en galning hem igen!
 
Blev ialla fall bra när jag kom till skolan sen!
 
 
 
 
 
 
 

Audition!

Var ju på audition igår och blev kvar där ända till klockan sju, men det var ändå kul men väldigt nervöst.
 
Det vi gjorde var att vi fick lära oss en kort koreografi som vi fick öva på i ca 10 minuter och sedan skulle vi in i små grupper och visa upp den för en liten jury. Herregud var jättenervös men jag hoppas det såg bra ut ändå ;)
 
Sedan var det dom som skulle sjunga som fick stanna kvar, det var inte lika farligt eftersom man bara skulle sjunga en liten bit på en låt, men vi får hoppas på det bästa !
 
Min vackra numerlapp som jag hade på mig hela tiden, om jag kommer med blir mitt turnumer 19 hehe!
 


 

Break a leg!

Hej!
 
Ska nu åka till saga teatern för dans och sång audition, till Ronjarövardotter teatern. Herregud jag är såå nervös. Egentligen börjar det klockan 3 men ska möta några kompisar där klockan två så att vi kan lugna ner oss och strecha och såndana saker!
 
 
Break a leg!
 
 

Dans på kretsloppet

Hallu!

Har precis kommit hem från dansuppvisning på torget, det var verkligen hur kul som helst och vi hade även tur med vädret så det var en hel del folk. Nervöst men jättekul.
 
Det var våran grupp och en till och i vår grupp var vi bara fyra stycken så då kunde man ta lite mer plats, men det vara bara roligt, och alla i gruppen är ju såå härliga och roliga ;)
 
Bilder från torget!
 
 





Kakor till dansen

Hejsan!
 
Idag är det ju änteligen fredag, så man längtar varje vecka! Det jag gjorde direkt när jag kom hem var att sätta igång och baka en liten kaka till dansen imorgon.
 
Vi ska ju uppträda på torget,  men före det så har vi så många timmar att öva så vår danslärare sa att man gärna fick ta med sig något bakat att bjuda på. Då ställer jag alltid upp hehe!
 


Nu tar jag det bara lugnt och kollar lite serier på datorn!

Hundjakt o jag

Hej!
 
Kom precis in från en uppfriskande promenad då de två grannhundarna följde med men sedan försvan skällande ut i skogen. Men det är lugnt dom har kommit tillbaka nu hehe!

Blev först väldigt orolig förstås men sedan fattade jag ju att de är jakthundar och borde hitta hem igen, och se så rätt jag hade haha! 
 
Me today!



 


 

Graffiti art

Hejsan!
 
Sitter på lektion och skulle hitta bilder på svanen märket, men råkade komma till garffiti bilder istället!
Kom då på att graffiti målningar som inte bara är för att förstöra utan sådana målningar som faktiskt är fina, gör så att hela stället piggas upp med coola figurer och en massa färger.
 
Här är några exempel!
 


Tänk vad tråkiga dessa ställen hade varit utan dessa färger och former!

My room!

He!
Har idag varit hemma, så har bara tagit det lugnt idag! Förutom när jag skulle till läkarn då moppen vägrade starta så fick ringa och säga att jag ej kunde komma. Pinsamt!
 
Viste inte riktigt vad jag överhuvud taget skulle lägga ut för bilder så här är lite "detaljer" i mitt rum hos pappa!
 


Ha en fortsat bra dag!

Jeans

Hallu!
 
Har varit i skolan till tjugo över fyra idag och blivit mobbad av mina kompisar bara för att dom är lediga imorgon medan min klass ska vara i ett regnigt Varberg och leka lekar med 1:orna! Får hoppas att det händer något kul så det inte käns helt bortkastat, men det blir säkert bra;) 
 
Såg ut så här idag!
 


Ha en toppen dag, nu ska jag ut och gå!
 

Små tecken på höst!

Hejsan!
 
Var nyss ute och gick en runda i det kalla men fina vädret. Och precis när jag kom hem ringde väl en arg Fanny också som var hos en kompis och ville att jag skulle komma och ge henne en tröja. Och som den snälla syster jag är så går jag väl ut igen för att ge henne sin älskade tröja hehe.
 
Tog lite kort på vägen!
 


Lite gula löv och kylan tyder på att hösten snart är här!


 

Kia Rio!

Hej!
 
Har kollat på en ny bil idag med mamma och mormor. vill ha en lite mindre bil efter som det bara är tre pers som ska ha den och bland fyra. Har varit på två bilfirmor idag och förhandlat med små firmagubbar.
Tror allt att vi redan bestämmt oss för en bil " Kia Rio" Fast i rött eller någon ljusgrönaktig färg som fanns.
 
 


 
Hoppas mamma låter mig övningsköra i den! haha!

Skinjacka

Hej!
Kommit hem nu och ska snart iväg med Fanny till stan för hon ska köpa lite saker till skolan.  Senare ikväll ska jag nog ut på en liten promenad med.
 
Såg ut såhär idag!
 




 

På lektion!

Hej!
Sitter i klassrummet och är precis klar med min presentation om denna linje som jag går som vi skulle skriva.
Går till fyra idag så idag är det långdag men det går snabbt så det är inte så farligt!

Nu är det nog bäst att sluta skriva så att jag kan fortsätta att låtsas skriva på pappret istället fast att jag är klar hehe!


Orientering bhuu!

Hejsan!
Kom nu hem efter en skön men inte så kul dag i skolan. Dagen var skön eftersom vi bara gick till 10.40, men hela den tiden hade vi orientering på idrotten och jag ogillar det sååå mycket finns inget värre. Det ända man göra är att springa runt med en karta och letar efter små kontroller.
 
Kan säga att jag är hellre gör något annat, men så är det.
Är trött nu "Vet ej varför" så ska kolla på "Wanderlust" hoppas den är bra!
 


 
 
 

Dance

Hej!
 
Har inte varit inne på ett tag men nu är det ändring på det, har varit lite fullt upp med skola och borttappad katt men han är tillbaka nu som tur är!
 
Var ju på dansen idag och det var jättekul, vår danslärare har höjt graden en del nu så nu får man kämpa ännu mer, men det är bara roligt. Har en del dansuppvisningar framöver nu nästa helg den 15 sep då vi ska visa upp på en scen när det är kretsloppet, ska även dansa på BHC igen med en liten grupp.
Den 16 ska jag även på dans audition för teatern Ronja rövardotter! Ska bli sååå kul!
 
Här är ialla fall skivan med vårat och alla andras uppvisningar från i våras när vi dansade på saga teatern! 
 


 

Nails

Hej!
 
Har precis som varje vecka så har jag målat mina naglar.
Så här blev det!
 
 
 

Hällstamarshen

Hallu!
 
Igår var jag, Elin, Victor, Carl och Nisse i Hällstad och gick Hällstamarshen, det är en mil låg promenad med frågor och aktiviteter på vägen. Var faktiskt inte alls jobbigt eftersom jag hade så trevligt sällskap från alla ;)
 
 
 
 
 
 
 
Senare kom vi hem till Elin och då gjorde jag mitt bästa att klippa hennes hår som hon ville ha det (Kortare där fram och längre i nacken i olika längder)  , tyckte faktiskt att jag klarade det rätt bra och hon var nöjd med.
På mogonen sen blev jag väkt av en liten katt som var gosig som bara den!
 


 
 

RSS 2.0