Tia min sötnos!

Hej!
 
Igår kom lille Tia (våran katt) för att bosätta sig i sitt nya hem i frufällan!
Så nu har hon fått sitt nya katthalsband eftersom hon måste ha det här nu när det är lite mer stadliv från vad hon är van vid.
Jag hoppas att det ska funka bra och hon verkar trivas riktigt bra, det ända som oroar mig är tåget som går bara några meter från huset och alla bilar men hon ska förhopningsviss veta vid detta laget att man ska flytta på sig när någt stort kommer farande mot sig!
 
Min lille sötnos!
 

 
 

Dans dans och lite dans

Hej!
 
Sitter just nu och försöker planera hur min helg kommer att bli för den är verkligen fullspäckad med roliga saker som kommer hända, som först fredag genrep med dansen i några timmar, sen uppvisning av dans lördag+ teater, och sen workshop dans i några timmar + teater trollkaren från OZ som jag kom med i! 
 
Om ni undrar vad det där med trollkaren från OZ var så är det ett sommarspel (Musikal) som kommer sättas upp med en massa sång och dans! Såå kul!
 
Antidote är låten vi ska dansa till på lördag i Boråshallen när det spelas innebany!! Ska bli kul men pirrigt!
 
 
 

Frufällebo!

Heej!
 
Är riktigt glad just nu, för nu har vi flyttat till Frufällan igen efter 7 år! Jag trivs redan som fisken i vattnet ;)
 
Så första kvällen firade jag och min syster med bra filmer och upp packning av kartonger!
Och nu ska jag fortsätta med att möblera mitt nya rum.
 
 

 
Ha det gött nu!

Pole dance, första lektionen!

Hej!
 
Lovade ju att berätta hur min första pole dance lektion gick, och måste säga att vissa saker gick bra som snurrar och sånt men när man skulle trycka upp sig med bara armarna gick det lite sämre eftersom jag har rätt svaga armar, men då får jag helt enkelt träna upp dom lite mer haha!
 
Var ialla fall riktigt kul, och jag ska absolut fortsätta! Jag o Elin ska ju bli proffs på detta nu ju hehe!
 

Bugg med viskastrand!

Hej!
 
Idag har alla tvåor på Almås och Viskastarnd dansat bugg tillsammans i 2 timmar, var faktiskt riktigt roligt och tycker jag fixade det ganska bra. 
Vissa killar var faktiskt duktiga, fast vissa av dom var man själv tvungen att föra haha.
Efter det hade vi sexualkunskap i 1h 30 min, ja vet inte riktigt vad jag ska säga mer om det!
 
Var ialla fall en rolig dag ändå!
 
 

Pole dance!

Go kväll!
 
Har idag varit hemma från praktiken pga av feber mm, var riktigt sorgligt eftersom jag trivs väldigt bra på VG resor! Men aja så kan det väl gå när livet kommer imellan.
En annan sorglig sak med metta var ju att jag missade den första Pole Dance kursen som jag och Elin i min klass har börjat, men som tur är finns det en extra kurs nu på ondag igen så den ska vi gå på!! Så kul.
Berättar mer om hur det gick på torsdag! 
 
Måste ha starka armar och ben, för min del är det armarna som är problemet med dom kommer väl få lite muskler till slut hehe!
 
Jadu! hur Elin och jag fixar detta får vi ta senare men det är bara att öva! Ser himla kul ut ialla fall!!

My day! My tattoo!

Hejsan!
 
Har för någon timma sedan lämpat av min älskling vid bussen eftersom han måste hem till lilla Svenjunga för ännu en vecka!
 
Men vi har ialla fall hunnit med rätt mycket idag, har nämligen börjat flytta våra saker från hjortsered till Frufällan där vi har vårat blivande hem! Ska bli såå kul att flytta, har både jättenära till buss och till mina kompisar, så nu kommer det att bli full fart haha!
 
När jag kom hem sedan visade det sig att jag hade 38 grader i feber hehe, oj då trodde jag mådde skit bara för att jag var förkyld! Så kan det gå!
 
Min andra tatuering ska bli denna texten!

What to do?

Tji!
 
Kände för en spontan bild när jag hade tråkigt och detta muntrade upp mig!
Ha en fortsatt bra helg!
 
 
 

Fredag!

Go FREDAG på er!
 
Idag var jag bara en timma inne på kontoret och sen sa min handledare att:
- " Nä nu skiter vi i detta nu går vi och tar en fredagsfika iställe, och sen skjutsar jag hem dig"!! Såå gött man kan ha det, väldigt snällt av henne!
 
Nu ska jag upp till sjukhuset och sen ska min Ali komma vid 5 tiden så det ska bli mysigt!
 
Ha en bra helg allihopa!
 
 
 
 

Praktiken!

Hallå!
 
Idag har varit riktigt kul på praktiken, har fått göra en kontantredovisning som man ska ge till alla busschafförer som kör. För er som inte vet vad det är så är det (Kortfattat) ett papper med valutor och tabeller som dom ska fylla i!
Var lite svårt men jag kom på en lösning tillslut! Måste även säga att dom jag jobbar för är riktigt trevliga och roliga!
 
Det ända som är lite tufft är att man sitter ner hela dagarna och jag har väldigt svårt för att sitta ner en längre tid, Är nämligen en sådan person som gillar att fläng omkring! men det kompenserar jag med en långpromend varje dag efter jobbet haha!
 
Det är såå skönt att slippa kostymen på jobbet och kunna gå runt i egna sköna kläder!

Ha en bra kväll!
 

Praktiken

Hi!
 
Har idag varit första dagen på praktiken och det var riktigt kul att få lära sig lite annat! För er som missat det så praktiserar jag på VG resor som är ett företag som håller i bussresor både utrikes och inrikes.
 
Fick idag reda på att jag skulle få hålla i en egen bussguidning den 15 maj, då jag ska guida runt västergötland till olika destenationer, så nu gäller det att plugga på historian här asså! Så kul!
 
Ska även den 22-24 februari få följa med till Keil i Tyskland och åka buss och båt och även shoppa med turisterna. Ser mycket fram emot detta!
 
Just some random pictures!!!

Kiss you

Heej!
 
Har precis i veckan kollat klart på alla mina älskade vänner boxar och har nu börjat på min älskade Desperate housewifes box! Har blivigt en riktig serie box nörd måste jag säga hehe!
 
Tycker väldigt mycket om One Direction och detta är deras nya video till låten "Kiss you"! Så söta är dom specielt Zayn!
 
 

Jag vill flänga runt i shorts, inte i tjock jacka och kängor!

Go dag på er! 
 
Var ju som jag sagt i Ulricehamn igår och åkte nu hem vid tio tiden imorse, måste säga att det var jobbigt att gå upp vid halv nio när man gått och lagt sig vid fyra, men det var det värt eftersom jag hade en riktigt trevlig och skrattfylld kväll med Elin, Victor, Nisse & Carl!
 
Så nu ska jag ducha och sedan bege mig till Svenjunga där min Ali väntar! Ska bli mysigt.
 
 
NU VILL JAG HA SOMMAR!!! orkar inte med denna kyla och kalla snö!
 

Ja vad ska man säga!

Halli!
 
Idag har jag varit i skolan och efter det åkte jag raka vägen för att jobba i 4 timmar! Var lite trött men det ändrades när jag kom till alla glada jobbarkompisar!
 
Har en rätt fullspäckad helg framför mig också, ska imorgon direkt efter skolan åka till Ulricehamn och ha filmkväll med några kompisar och sen kommer jag nog stanna där till lördag morgon då jag bara ska hem i någon timma för att byta om och sedan dra direkt till Svenjunga för att träffa älsklingen till söndagen, sen måste jag nog åka hem för att vila upp mig i några timmar innan skolan börjar igen!
 
Ska bli en riktigt rolig helg ändå med mycket roliga människor!
 
 
 
 
Ha en bra fredag och helg!

shoppat!

Hejsan!
 
Idag innan jag åkte hem gjorde jag ett litet avhopp i knalleland för att köpa en snygg tröja från GinaTricot och ett par fina skor från Skopunkten.
 
Såg nämligen dom i lördags när jag var i stan men jag kännde att jag var tvungen att vänta lite och se om ja gillade dom lika mycket nästa gång, och se! det gjorde jag!
 

Söndag!

Hejsan!
Sitter här nu med hög musik medan lille Ali sitter och spelar X-box, fotboll såklar! Han har sovit över här hela helgen och igår var vi i stan och då hittade jag ett par jättesnygga skor och en tröja men självklart var jag så korkad och och inte köpte dom, men ska in idag istället och köpa dom direkt hehe!
 
 

Onsdag!

Hej!
 
Idag har jag varit och jobbat igen och det ska jag göra nu ända till fredag, är långa dagar men det går så fruktansvärt snabbt att man knappt märker av klockan! det är väl tur det!
 
Saknar redan min lille älskling och får inte se honom förren på fredag då jag ska dit efter jobbet och stanna till söndag, ska bli kul!
 
Jag var hos Ali förra helgen och testade hanns kusins hockey tröjor! Visst är vi snygga hehe!
 
 
 
Ha en bra Onsdag!
 
 

Två Tusentretton!

Gott nytt år på er alla! 
 
Första dagen på 2013 är om bara några timmar över och jag hoppas detta året blir bättre än det förra!
Har inte önskat något nyårslöfte i år men istället har jag lovat att om jag kommer på något under året som jag vill ändra på så ska jag göra det!
 
Igår var det en lugn nyårsafton med famljen på kvällen och vi var och kollade när pappa dansade och sjöng och agerade i Boråsrevyn, Var riktigt kul och jag måste säga att pappa var riktigt grym där uppe!
 
Han dansade balett i trikåer och dansade naken i bara string med en jädra elefantsnabel där fram hahaha jag fick inte luft!!
Han var även Loreen och dansade omkring med en svart peruk med en enorm lugg haha!
Han såg ialla fall ut att trivas riktigt bra där uppe!
 
kram på honom och er!
 
 
 
 
 

RSS 2.0